Diverse saker och medhjälpare sökes

Okej... nu har jag så jävla tråkigt att jag till och med funderar på att re-open mitt facebook-konto! Jag menar då är man verkligen desperat! Men jag tror jag kan hålla mig från det, facebook är.. jag vet inte riktigt vad det är, men jag tycker det är lite konstigt, förstår mig liksom inte på det.

Kollade på en bajsig film förut... 2/5 får den av mig, Shopgirl tror jag den hette. Gillar ni filmer som inte berör och som knappt har en handling då är detta filmen för dig! Det var inte ens en snygg kille med. Bara konstiga karaktärer. Och man lärde liksom inte känna dem. Det var bara som ngt som var... Vet inte riktigt hur jag ska förklara det, men det var inte speciellt bra iaf.

Käkade äcklig Paradis-choklad till filmen också.. tycker verkligen inte om det längre, inte korv heller. Men julmust är fortfarande gott... men det var nog det enda. Så... jag ska alltså från och med nu påbörja ett "Hur-länge-man-kan-leva-på-julmust-experiment", jag tror det blir bra på slutet. Men jag måste nog dock ha en medhjälpare, för när jag väl har dött av svält och kanske diverse andra åkommor så måste det ju dokumenteras och skrivas avhandling, och det kan jag ju inte göra då. Så MEDHJÄLPARE SÖKES! Skriv en kommentar till det här inlägget med din e-mailadress så hör jag av mig.

Tack på förhand

Sad But True

Äntligen fredag! Har bara jobbat i två dagar och är redan FETLESS på det. Det är så jävla tråkigt att städa på bolagsverket... alltså i början tyckte jag faktiskt om det där huset, tyckte inte att det var allt för hemskt, ganska trevligt och så... men nu när man har jobbat där lite då och då... herregud vad jag hatar det... och massa folk som jobbar där med... (hata är kanske ett liiite för starkt ord, men ni som är så smarta fattar ju vad jag menar ;-) )

Ja... och nu ska jag som vanligt åka och klättra... eller kolla om det är öppet iaf. Om det inte är det så tänkte jag åka hem igen och sova. SÅ JÄVLA SKÖNT DET KOMMER BLI!
Min syster har för övrligt somnat i min säng. Hon ser ganska fridfull ut. :-)

Näe... men serri... nu orkar jag inte skriva mer.

Ha det

Jiho!

Måste börja med att säga att det har vart en väldigt rolig dag idag faktiskt. Började med att jag och Sara kom till skolan då och kollade vilka grupper vi var indelade i, vi hade ränkat ut att om vi inte kom i samma eller inte var med ngn annan rolig så skulle vi byta lite... så vart det inte. Men vi, eller iaf jag, hade väldigt roligt ändå.

Det var ,för er som inte vet, pysseldag i skolan idag. Vi vart, som jag verkligen hoppas att ni förstår av de ovanstående raderna, indelade i grupper. Grupperna skulle sedan bygga ett änglaspel och skriva en låttext till antingen "Bjällerklang" eller "Midnatt råder". Första halvan av tiden vi hade på oss satt jag och Malin mest och skrattade åt de som försökte bygga ett änglaspel, andra halvan ägnade vi åt att skriva grymmaste texten (som dock inte vann, fast den va bäst).

När tiden för byggade och låtskrivande gått ut så var det lunch... typ "Rinniga tortillas med gäggköttfärs", helt okej för att vara skolmat.

Sen bar det av till sporthallen där vi skulle visa upp våra änglaspel och sjunga våra sånger. Rätt änlaspel vann, och den längsta, smörigaste låten som egentligen inte alls var bra. Fy.


Efter prisutdelningen var det dags för dans. Det var verkligen skitkul! nästan alla från natur var med och alla dansade med alla, precis så det ska vara för att det ska bli bra. Och efter dansen fick vi lussebullar, pepparkakor och festis, gott!

När allt ståhej var över bar det av hemåt. Hem till den lilla äckliga hunden som har typ en cysta på svansen och ngt fel i en körtel, jätteäckligt. Men nu har hon fått piller och tratt, så det ska nog bli bra. (Hon är föresten jättegullig i tratt!)

Vid sex kom bröderna Lilja och hämtade mig, får då skulle vi klättra. Det gick bra idag, även om jag kände mig trött och så, så tog jag en led iaf. Den var visserligen blå (=lätt) men eftersom jag är en aning kort så var det ett ställe jag hade problem på, så sen när man äntligen tar sig förbi det eftersom sjuttielfte gången så orkar man inte fortsätta, men idag lyckades jag med allt på första försöket. Då vart jag ganska nöjd.

När jag kom hem igen efter träningen hände det inte så mkt mer. Kollade lite på tv, Mangus Betnér, så jävla bra! Och nu sitter jag här som alltid annars. Så... eftersom jag nu har skrivit mig till nutid så antar jag att det är slut på bloggen för idag.

God natt och jul.


Why Mommy Left Us

Okej... tänkte bara kopiera en text idag, men jag kom på att det är fan inge roligt att läsa. Så istället måste jag då komma på ngt vettigt (eller iaf ngt annat) att skriva.

Svårare än svårt det här... tror fan inte jag kommer på ngt.

Olof tyckte att jag skulle skriva hur jävla bra explosm-serierna är, men det blir ju inte många rader.

http://www.explosm.net/comics/803/

Hejs...

Ähm... fundering


Måste jag vara jag?

Hypnotize

Jaaa... tror jag har skrivit i en blogg för länge sedan att om man har en blogg ska man tamejfan skriva i den också... har ju vart lite dåligt med det, så jag tänkte att jag skull passa på att bättra mig.

Har vart i väg och klättrat idag, det gick inte bra och inte dåligt, klarade ingen ny led men testade en lätt som jag klarade för länge sedan och kände att jag faktiskt blivit starkare. Det kändes bra. Ska klättra imorrn med för ovanlighetens skull. Kommer nog inte kunna klättra så mkt mer på fredagar efter det dock, eller iaf inte efter jullovet då jag ju har blivit uppflyttat en grupp på ridningen eftersom jag ägde så jävla mkt och den gruppen rider efter den jag red i förut... men när jag tänker på det så hinner jag nog om jag har skjuts. Jaja, det löser sig, vet inte om jag orkar att inte klättra på fredagar liksom. Det blir så tomt.

Nu sitter jag och lyssnar på System of a down, förstår inte att jag inte har lyssnat på dem på så länge, de är ju så jävla sköna!

Några som å andra sidan inte är så sköna är de skorna jag lånar för att klättra i... fy fan... så fort jag får råd ska jag köpa mig ett par egna.

Mjaha... annars är det helg imorrn. Det är ju inte helt fel det heller. Och det är lucia idag, men det märker man inte så mkt av längre. Det var annat när man var tvungen att delta i luciatåget själv, idag gick jag inte ens och kollade på skolans. Kändes onödigt att vakna till det som var 08.25 när jag började klockan 15.00! Kalla mig lat, jag säger inte emot.

Annars vet jag inte om jag har så mkt mer att skriva nu. Skulle kunna skriva en massa om massa skit så klart, men det är inte rätt tillfälle för det, för skiten som skulle komma ut mig så skulle vara ganska personlig. Så det är bäst att jag låter bli. Hoppas ni överlever det.

Tjohej!

RSS 2.0