Jag är en latmask

image22
Från vänster: Sara, jag, Malin
Från höger: Malin, jag, Sara


Fy fasiken vilken lat jävel jag är. Har inte skrivit på typ sex dagar. Det är förjävligt, men det är ju kanske ingen större idé att skriva när man inte har något att skriva. I verkliga verkligheten har jag faktiskt inget att skriva nu heller. Men någon gång måste man ju ta sig i kragen och göra det "bara för att".

Kan ju börja med att jag fick MVG på historiaprovet! Hade bara två poängavdrag, tycker det är bra, men jag är egentligen inte nöjd. Eftersom jag fick alla rätt på diskussionsfrågorna (vilket jag inte trodde att jag skulle få) så hade jag kunnat gissa rätt på de där andra två också. Två jävla årtal som ställde till det... fy fan. Men i alla fall, 42/44 är inte HELT fel... faktiskt. Den goda trenden fortsätter alltså; MVG i allt jag någonsin gjort i historia A. Nöjd.

Sen var vi ju då och ställde ut på Noliamässan. Inget gick väl egentligen vägen, men va fan. Ganska roligt var det, hade säkert vart roligare dock om jag hade sovit lite vettigare nätterna innan, men men. Och det hade definitivt varit roligare om man hade vunnit eller sålt något.... men näe. Så roligt skulle vi ju INTE ha det.

Sen skrev jag och Malin matteprov i fredags. Vet inte riktigt hur det gick med den saken. Men G hade jag tänkte att jag skulle få i alla fall.... kanske till och med VG med lite tur... eller mycket tur. Jag vet faktiskt inte hur mycket tur jag behöver för att få ett VG.

Och idag har jag vart i Matfors och ridit. Ramlade av och så, så det gick inte överdrivet bra. Vart rädd också, inte bra alls. Satt bara å spände mig som en annan fegis. Fy för mig. Pinsamt. Men men... inte alltid lätt att göra som man egentligen vill. Shit happens, bara å ta sig i kragen till nästa gång. Man kan inte mer än dö... fast det är nog fan bättre att dö än att bli som ett annat paket med respirator.

Men ja, sedan åkte vi i alla fall hem till Malin och käkade lite kebab, gott som satan. Och efter maten åkte vi till Per och spelade Guitar Hero. Utan att tycka att jag har blivit bra på det, så måste de som känner mig ändå hålla med om att jag har blivit bättre. Jag är nöjd.

Sen skulle Malin åka å jobba vid tio. Vlika jävla pass hon har alltså. 22-04 idag.... eller inatt då snarare. Inte roligt alls. Men då skjutsade hon i alla fall hem mig. Så nu sitter och å lökar som en annan lodis vid min dator. Nice som satan.

Sara är hemma också! Jiho! :D

Hej då

Noliamässan

Aha... vet inte riktigt vad jag ska skriva. Orden verkar inte finnas till hands längre.

Men imorrn ska jag och malin i alla fall bygga monter i Nordichallen hela dagen, vet inte alls hur det kommer bli. Hoppas på det bästa ofc. Sedan på tisdag är det alltså stormässa - Noliamässan - som vi alltså ska ställa ut på. Måste verkligen plocka fram charmen till imorrn eftersom vi kom på att vi skulle anmäla mig till bästa säljare... shit pommes, kommer aldrig gå väl. Sen är vi också anmälda till bästa monter, logga och hemsida... tror jag. Hursomhelst är alla i alla fall hjärtligt välkomna till mässan. Vet inte vad inträde kostar, men har ni chans att gå gratis genom skolan tycker jag att ni ska göra det.

Jag och Malin kommer stå längs "vägen" närmast väggen åt höger från ingången sätt... tror jag. Aja, ni kan ju kolla där först i alla fall.

Men nu orkar jag inte skriva så mycket mer, är så jävla mätt efter min otroligt goda köttfärssås. Jag är så grymt bra på att laga mat. Heja mig!

Hej då

Festligheter

image21


Jiho! Imorrn (eller rent tekniskt, idag) ska vi till Robin och Maria och MOA! Älsklingsungen! Maria fyller nämligen 30 år! Grattis på henne!

Imorrn ska jag även träna, klippa mig, städa och efter kalaset ska jag på förfest hos Malin och på studentfest på Oscar sen. Hoppas det kommer bli en sjukt bra dag! Känns som att det kan bli det om humöret är på topp!

Har inte så mycket att skriva känns det som, är lite trött så kreativiteten flödar inte precis.

Men ha det så bra ändå.

God natt

Less

Är så jävla less på att skriva. Har så ont i fingrarna. Vart så less på klättringen för att jag suger så jävla hårt. Måste skärpa mig... Sen är jag less på att jag antagligen bara kommer på VG på historiaprovet... helt sjukt dåligt...

Bajs
Hejdå

Orka

Seriöst så orkar jag inte.
Har prov imorrn... fan, orka.
Näe, hej.

The cross

Each time I see your face I get a headache
Something about you makes me sick
It's plain disgust that makes my hands shake
Your face needs to make friends with my fist


Ta för all del inte åt er, tycker bara det är en bra låt (Danko Jones - The cross).

image20
(Hittade bilden på google, närmare var vet jag inte)

Tackar gudarna för snygga människor... eller nej, deras föräldrar.

Har inte så mycket att säga egentligen...  Orkar inte, skulle bara bli skit.

313042-19


Men John Cusack är i alla fall skitsnygg, det är bra.
(Hittade bilden på google, från en annan blogg)

Ickeexisterade rubrik

Dåligt med bloggandet dagar som dessa... vad det nu är med de dagarna vet jag inte, men lika lite bloggande har det blivit för det.

Har väl inte allt för mycket att säga egentligen. Var hos Sara igår och panikumgicks eftersom hon åkte ner till Stockholm med tåget klockan 6 i morse för att ta flyget till någon tropisk ö och sola och bada. Två veckor ska hon vara borta... det fär förjävligt. Lilja var där med och han skjutsade hem mig också, jävla snällt alltså.

Klättrade gjorde jag igår också. Första gången på typ en vecka. Var ju lite sjuk tidigare i veckan, så för att inte göra det hela värre vilade jag lite istället för att träna. Det var ett bra beslut. Klättrade för första gången på tolvmetersväggen igår också, tog mig faktikst ända upp. Var i och för sig bara lätta leder därute men det blir ju ganska jobbigt efter ett tag. Roligt var det, men det kändes som att det var längre på nervägen än på uppvägen, haha.
Christian och Olof tävlade även om vem som kom först upp, Christian tog trapporna och Olof klättrade upp för väggen. Olof skulle nämligen testa speedclimbing. Ganska fort gick det, men Christian vann. Haha!

Innan allt detta var jag en sväng i skolan också. Fyra lektioner hade jag. Vanligtvis har jag bara två, eller en.. eller som idag - ingen. Men dagen gick fort ändå.

Idag har jag inte gjort så mycket alls. Första hellediga fredagen den här perioden, de två föregående har vi vart på banken klockan ett. Det var grymt skönt att sova, och grymt skönt att ingen kom å väckte mig. Det värsta var att inte ens hunden väckte mig... och jag sov till halv två... Inget ont om min hund, men hon är verkligen inte som alla andra hundar, undra om det är mitt fel.

Sen ikväll ska jag rida, hade velat klättra också men det blir inte så. Olof och Christian åker och klättrar vid fem så jag hinner inte det, ska kolla på film med mamma istället. Ska helt seriöst tacka nej till allt ikväll, för den här fredagen ska jag spendera med min familj. Det har jag inte gjort sen Gustaf Vasa regerade på 1500-talet. Så, jag är hemst ledsen, men ni får hitta på något utan mig. Tror inte det ska bli allt för svårt...

Nä, nu vet jag inte vad mer som finns att skriva.
Ni får ha det så bra.

Hej då

HP + bostadskö

Verkar värdelöst att skriva den där bloggen. Men va fan, heja mig.

Har anmält mig till högskoleprovet idag. Vet inte vad jag känner för det. Kommer nog vara jävligt nervös när det ska skrivas i alla fall. Fast samtidigt vet jag inte. Tycker liksom att det är en win win situation, det enda man förlorar är pengar, men det är liksom inte allt här i livet, och gör man sitt bästa så har man inte förlorat dem, men spenderat dem väl.

Ställt mig i bostadskö har jag också gjort. Fan... man börjar känna hur vuxenlivet tränger sig på. Bad jag om att få bli vuxen eller?! Ja... ibland kanske, men jävligt sällan alltså! Och det var nog länge sedan också...

Jag tycker det ska bli jävligt kul att börja studera och flytta och så, men samtidigt är det jävligt läskigt. Inte för att jag inte tror att jag inte kommer klara det eller något i den stilen, utan för... att jag inte vet... för att jag inte vet vad som väntar, för att det är något okänt, och som jag alltså inte känner till. Alla är väl rädd för det okända...? Lite i alla fall...? Eller alltså, det spelar ingen roll om jag är den enda i världen som är rädd för det okända, jag är det i vilket fall som helst. Men vare sig jag är rädd eller inte så kommer jag våga göra det, och det är det som är huvudsaken.

Nu är det bara hoppas på att jag kommer in där jag vill och att jag får en bostad samtidigt. Tror inte det kommer vara några större problem med bostaden faktiskt. De har börjat bygga ganska mycket nere i Uppsala, däremot vet jag ju inte om jag kommer in på juristprogrammet... nästa 19 i medelbetyg måste man ha eller 1,6 på högeskoleprovet... jag har inte 19 i medelbetyg och 1,6 på högskoleprovet är ett jävligt bra resultat. Men jag tror att jag kan fixa det. Jag VET att jag kan klara det.

Men ja... nu vet jag inte mer.

God natt


Fettisdag ftw

Snart, alldeles snart ska vi äta semlor, fy fan va gott! Jag älskar fettisdagen!

Men man kan ju undra vad som gör semlor så jävla goda... Liksom en stor jävla torr bulle med massa grädde och mandelmassa.... förjävla bra blir det i alla fall om man frågar mig.

Efter denna bulle måste man ju dock träna lite, så man känner att man har förtjänat den. Så imorrn, om det är någon som ska klättra, så ska jag med. Inga ursäkter. Ska träna lite med hantlarna ikväll också... annars kommer jag väl inte orka något imorrn... haha, joooo! Klart jag kommer! Inte vara negativ inte.

Äh... vet fan inte vad jag skriver... sitter och väntar på att få prata i telefon med mina kära morföräldrar. Sedan ska vi äta semlor! Hoppas morfar har fått sig en semla, det tycker jag att han är värd. Eller han är värd mycket mer, men alltså... han är ju svag för godsaker så en semla skulle nog sitta väldigt bra... om han fortfarande har kvar matlusten vill säga...

Nä, fan va deppigt det blev...

Hejdå

Huh?

Hemma från skolan nu. Var faktiskt en helt okej dag. Började med volleyboll, gick bra tycker jag. Lite dåligt spel på slutet, vet inte riktigt varför, vägrar tro att det var för att de andra var bättre.

Sen hade vi historia, kollade på 300 (filmen alltså) och fick reda på provresultatet, MVG (såklart, om jag ska va dryg) men hade hela TRE fel. Jag skäms.

Efter det var det lunch och fysik. Fysik suger, men vi hade labb så det gick ganska fort ändå. Slutade 13.45, så jävla lata dagar man har alltså.

Och nu sitter jag här och ska snart kolla mailen, och så måste anmäla mig till högskoleprovet snart om jag vill göra det nu till våren, sista anmälningsdag 15 februari, provdag 5 april (på min födelsedag!!). Kostar 400 kr, förstår inte varför. Om det är någon som vet så får den förklara om den vill, inte för att det är viktigt, bara för att jag vill veta.

Nä... kanske uppdaterar senare, antagligen.

Hej

Nu då?

Blev carbonara. Ganska gott men använde fel slags pasta... jaja, man lär sig av sina misstag.

Vet inte vad jag ska hitta på nu, skriver blogg i ren desperation. Inte bra, inte bra... Synd man inte har något vettigt att skriva.

Orkade inte träna ikväll heller. Har ont i huvet och är väl inte helt frisk, så jag kom fram till att det nog va bäst att vila och komma igen nästa gång helt hundra och med högre motivation. Det är roligare då. Nackdelen med att inte träna blir ju då att man får nada att göra. Men, men, ska nog tackla det problemet med.

Hejdå


Mat?

Har fortfarande on i huvet och känner mig förjävla lat. Men men...

Tänkte nog laga mat nu... tur man är så påhittig... inte. Vet inte alls vad jag ska laga... fan. Orkar inte, men gör jag det inte lär man ju få höra det.

Så hejdå

???

Jag har ont i huvet.

Kollar på One Tree Hill, vet inte alls vad som har hänt eller vilken säsong det är. Inte för att jag följer det men... ja. Skitsamma. Deprimerande är det i alla fall.

Vet inte vad jag ska göra. Finns fan inget att ta sig till. Orkar inte dammsuga, vet inte om det behövs heller... troligtvis inte.

Äh... hej

The Voice?!

Aa... vet inte vad det är för fel på mig. Men jag sitter och lyssnar på The Voice, hiphio och Rnb... vad är det för stil liksom, när man är som mig. Sitter i min Metallicetröja och hädar... inte bra, inte bra...

Hade tänkt att städa lite idag... kommer nog inte bli så mycket av den varan eftersom jag har upptäckt att det inte finns så mycket att städa. Men jag kan väl starta en diskmaskin och lite så kanske. Laga mat tänkte jag göra tills de andra kommer hem i alla fall. Inte för att de kommer tänka på att jag har gjort det, men aa.

Funderar på att träna lite nu. Kommer nog inte orka så mycket, men grejen är att jag behöver det, så det är bara att göra. Undra om jag ska träna ikväll också... Vet inte ens om de andra ska dit, men det kan ju som sagt behövas. Fast jag kanske ska skippa det, är man inte på topp ska man kanske inte pressa sig.

Tror jag ska leta reda på mitt hopprep. Det är kul att hoppa hopprep.

Hejdå

Eeeh?

Sitter hon Sara och är allmänt... full... eller något. Vet inte riktigt vad. Inte full, inte nykter, egentligen.

Chattar lite, kollar lite på något värdelöst matlagningsprogram... vet inte varför. Lyssnar på Alice in chains, fett bra i alla fall.

Vet inte varför jag började skriva på det här inlägget överhuvudtaget... kommer ju inte bli så mycket mer än så här.

God natt

Tråklördag

Har nästan lika tråkigt som igår, skillnaden är att jag kan sitta och sjunga nu då alla tanter och barn är ute och leker i lekparken. Hoppas de stannar där ett tag, det är så mycket skönare att sitta här ensam och loda.

Fick även G i persondatorer, jag är väldigt nöjd även om jag satsade på ett VG i början, men det visade sig att det inte alls var så lätt som alla påstod. Jag hade noll kunskaper när jag började, men när man går i en matte/data klass så lägger inte läraren lektionerna på nybörjarnivå, för då hade alla killar i klassen tagit ledigt första terminen. Men jag klarade kursen som sagt och jag kan faktiskt en del saker nu som man kanske kommer ha användning av i framtiden - det är ju sånt man inte vet.

Känns som att jag sitter och väntar på något. Vet inte riktigt vad, men någon får gärna berätta det för mig. Eller berätta något annat för all del, det spelar inte så stor roll, bara det är roligt, tråkiga saker klarar jag mig utan.

Lördag... lördag, lördag, lördag... Jag brukar inte gilla lördagar, för då är det söndag dagen efter och på söndagar kan man typ inte göra något för att det är måndag dagen efter. Men denna lördag är det annorlunda eftersom jag är ledig på måndag med. Känns bra, riktigt bra. Våra lärare tycker däremot att det är förjävligt, men lärare har ju alltid vart sånna där glädjedödare.

Nu funderar jag på om jag ska testa en jobbig övning. Tror inte jag kommer klara av den. Dels för att den som sagt är jävligt jobbig och dels för att jag är täpt i näsan och av den anledningen kommer få det lite svårt med luften. Men jag ska testa i alla fall och se vad jag klarar.

Näe, nu vet jag inte om det var så mycket mer för tillfället. Återkommer säkert senare för att jag inte kommer ha något bättre att göra då heller...

Ha det

When you have nothing to do at all...

Kan man seriöst ha mer tråkigt än vad jag har nu? Jag tvivlar...

Har i alla fall köpt klätterskor idag, jag kan göra massa fiffiga saker med dem som jag inte kunde göra med låneskorna som var 4 och en halv storlek för stora. Till exempel kan jag hänga lite i hälarna, och stå på tårna. Det, mina vänner, är tamejfan inte illa. Lite ovant med dem är det dock, men jag antar att det ändras med tiden när jag har gått in dem och så. Tror att det kommer bli jävligt sköna om någon vecka sådär. Hoppas på det i alla fall.

Jag har också varit i Birsta idag med Malin, Sara och Per. Det var inte så tokigt det heller. Köpte mig en ny lypsyl, eftersom den gamla tog slut när jag var på väg ner till stan, och en deodorant. Hade inte råd med så mycket mer efter klätterskoköpet. Inte mig emot dock. Måste be mamma sätta in mer pengar på kontot dock, kan inte leva en hel månad utan pengar... hamnar efter socialt då. Klätterskorna var ändå ett planerat köp, egentligen var det sparpengar jag använde för att köpa dem, men jag hade ingen större lust att betala med en tusenlapp, så det är alltså den jag ska ge till mamma och så får hon sätta in mer pengar till mig på kontot istället. Lättare med kort än med kontanter... även om jag är dålig på att hålla reda på hur mycket det är kvar på kortet.

Imorrn vet jag inte riktigt vad som händer. Inte på dagen i alla fall. Mamma har bjudit över lite tanter och barn som ska på ner till Sidsjön och grilla korv, men jag vet inte om jag är så sugen på det. Dels för att jag inte gillar korv, dels för att barn är väldigt tråkiga och dels för att tanter har ganska dålig humor. Tycker det är ganska mycket skönare att sova faktiskt... är för ovanlighetens skull inte helt frisk heller, inte för att det hindrar mig att göra allt som jag tycker är roligt, men man kan ju lägga fram det som argumet mot sånt man tycker är tråkigt.

Och sen på kvällen imorrn alltså så är det tänkt att vi ska festa. Vet dock inte om vi kommer få tag i något att dricka av olika orsaker. Men det blir nog bra ändå får man hoppas. Kan ju festa på söndag också, vi är ju trots allt lediga på måndag... hehe, fyra dagars helg är då inte helt fel in my opinion. Sånt vill jag se mer av! .... eller ska man kanske nöja sig med tre dagar, det har vi ju i vilket fall... mohaha!


Nja... kommer inte på så mycket mer att skriva nu. Synd det tycker jag, för det är det enda vettiga jag kan komma på att göra så här klockan 00.21 (lokal tid). Det är liksom jävligt dött här med andra ord. Förjävligt. Kan i och för sig kolla lite på mina nya skor, de är gulliga. Olof skrattade åt dem för att de va så små, men små fötter är verkligen bra. De är tjänat mig troget i nästan 19 år och jag har inte behövt byta skor av urväxningsskäl många gånger alls. Jag har brukat haft mina skor tills det har vart hål i sulan. Billigt och bra. Nu har väl de flesta kommit ikapp mig med att inte växa ur skorna längre, men ändå. Jag är nöjd över mina fötter. Och klätterskorna är verkligen gulliga! Nästan lika gulliga som min hund som ser ut som ett gosedjur.


Nä, helt seriöst nu. Jag kommer inte på något mer att skriva. Så nu ska jag kopiera allt jag har skrivit, ifall det skulle vara så att det blir som igår, och sen ska jag publilcera skiten. Jag tror det blir bra.


God natt


RSS 2.0