Doh!

Alltså, förut när det var lite mer exklusivt med datorer och Internet och alla hade modem och så, då fanns det alltid något roligt att göra på Internet, men nu när man kan sitta hur mycket man vill finns det aldrig något att göra.

När jag sitter här och dissar alla dårar som vill prata med mig på MSN och har läst alla bloggar jag följer och så, kollat Facebook och kanske skrivit något litet på någon uppgift så finns det ingenting mer att göra!

Jag har en pojkvän som inte kan konversera, så även om jag inte klassar honom som en av de stora dårarna på MSN är han ju ändå ingen att prata med. Alla man pratade med förut om massa onödiga saker har man slutat pratat med för att sakerna ändå bara var onödiga.

Ibland önskar jag att det fortfarande var roligt med LunarStorm. Där satt man alltid när man var liten, och hoppades på att få ett gästboksinlägg eller ett mejl eller något roligt. Fast jag som inte var så poppis satt mest hoppfullt och väntade, och var det någon som skrev var det antingen en idiot eller en bokstavskombination. Men jag hade ju mitt nöje i att det någon skulle kunna skriva till mig.

Annars är jag lite i en träningssvacka känner jag. Det är liksom inte lika roligt att klättra utan Olof, och dessutom är det ingen som bygger några nya roliga leder och det är tråkigt som tusan. Inser nu att jag och Olof nog bidrog rätt bra till ledbyggandet förut, och lederna blir inte alls lika bra när man bygger dem själv. Slutsaten är i alla fallatt jag längat fett mycket efter att Olof ska komma hem! Till sommaren! Och fan för honom om han håller sig ute på ön hela tiden, then I'm gonna kick his ass!

Anyway, Sebbe borde var apå ingång snart så jag kanske kan sitta och tomkolla in i skärmen tills han kommer.

Bye


Jag och Olof innan vi (+Christian) gav oss ut på en "forsränningstur"
på Ljungan förra sommaren.

Jag längtar till framtiden

Tiden går långsamt, som en gammal gubbe i uppförsbacke. Våren verkar aldrig riktigt infinna sig. Igår var det plus tio grader och idag är det minus två - det har dessutom snöat inatt.

Jag fyller år om femton dagar och innan dess vore ju drömmen att få se någon tussilago, lite lite grönt på björkarna och lite lite mer barmark.

Jag längtar också till den dagen då gatorna ska sopas rena från grus och annat otyg, då är det vår på riktigt och man nästan kan gripa efter sommaren. När man kan gå hem i t-shirt och känna lukterna av allt det nya och väl hemma kan man sätta sig på balkongen och känna solen tina alla leder och göra en till en ny människa.

Imorgon är det faktiskt två år sedan morfar dog också.

Jag längtar till framtiden.



Vår på Midskogs 2009.

Natten mot söndag

Ibland undrar jag om jag inte är världens mest mobbade tjej... Jag sitter hemma på en lördag när till och med min nykterist till pojkvän är ute på krogen. Jag är sämst, och det kändes sjukt kul att han frågade om jag ville följa med också.

Jag vill svära och kasta saker.

Jag känner att jag borde starta eget eller eventuellt bli VD för någon annans företag, så att man får sin vilja igenom jämt (för det är så mitt företag/det företag jag driver ska fungera, "all makt åt Tengil..."). Fast så tycker jag bara nu för att jag inte har fått min vilja igenom... surt. Annars tycker jag att demokrati ska råda så ofta det går och att de bästa idéerna ska segra även om de inte råkar vara mina.

Hur som helst har jag gjort inget idag. Jag har länge funderat på om jag ska fixa en brakmiddag till mig familj dock (så även idag... funderat alltså), med förrätt, huvudrätt och efterrätt, men det var förut när jag inte var sur. När jag är glad vill jag göra snälla saker och när jag är sur vill jag förstöra saker. Det är så det fungerar.

Imorrn vet jag inte vad jag ska göra. Antagligen gruva mig inför praktiken som börjar på måndag. Jag har nämligen inte pratat med läraren jag ska vara med, vilket jag borde ha gjort, men det har jag alltså inte dels på grund av dålig planering och dels på grund av mitt dåliga minne. Jag skäms. Men jag hoppas att det löser sig och kommer gå bra ändå. Hoppas, hoppas. Min syster ska i alla fall hjälpa mig att hitta henne.

Anyway, den där middagen. Vet vad jag ska göra för förrätt och efterrätt men inte vad jag ska göra för huvudrätt. Jag är ju egentligen inte något stor fan av mat när jag tänker efter, jag tycker inte speciellt mycket om kyckling, nötkött, fläskkött, lammkött eller ja... så. Inte så mycket för smakens skull, mer för att det är senor och annat man inte vill tugga på i skiten.

Sist jag lagade kyckling höll jag på att spy för att jag stötte på en fet blodåder eller något. Utan blod naturligvis, men ändock där. Och när jag gör sådana fynd försvinner hela min aptit snabbt och jag önskar av hela mitt hjärta att jag kunde leva på bara ris och curry. Typ. Men det går inte, säger de som vet. Dumt tycker jag.

Jag är dock väldigt sugen på kycklinggryta med röd curry (ja, jag vet - kyckling, men jag tänker tillbaka på Thailand, eller maten där i alla fall). nskar jag kunde laga sådan god gryta som jag åt där... *DREGEL*

Men nu kom min käre pojkvän hit så ja. Jag ska kanske lägga ner detta. Hej

That's why they call it a fairytale... because it will never happen.





Boy:
I could have been someone

Girl:
Well so could anyone,
You took my dreams from me

When I first found you
Boy: I kept them with me babe
I put them with my own
Can't make it all alone
I've built my dreams around you



The Pogues - Fariytale of New York


Fredag igen

Lillvovven har jätte jätteont i vänstertassen! Tycker så synd om henne, hon vill inte gå på den alls. Hoppas det går över bara, för jag vill INTE vara utan Alice, my best friend. Har varit så ett antal gånger förut dock, så jag hoppas hoppas hoppas bara att hon har en dålig dag och att det inte är något allvarligare. Då blir jag väldigt jätteledsen. =(

Annars har Carro bannlyst alla från huset ikväll så jag och Sebbe kanske ska på bio, tänkte i så fall se "I love you Phillip Morris", den verkar rolig! Och innan bion kanske vi går ut och äter också... men det är so Sebbe sa igår "Dyrt". Men jag vet inte riktigt hur vi ska göra annars, eftersom vi inte får vara här...

Ja, jag fick B på den första tentan i svenska. Det var riktigt roligt, känns bra att man får bra betyg på det man har skrytit om att man är bra på i rätt många år nu. Får se hur det går med nästa tenta, hoppas det går minst lika bra!

Men ja... jag vet inte vad mer jag ska skriva. Skönt med vår i alla fall, man börjar se slutet på det här helvetet, jiho! Snart får man klättra hur mycket man vill!!!

There's a devil waiting outside your door...

Jaha, den här dagen började väl inte så särskillt bra... eller den tog rättare sagt vid där fregående dag slutade. Men jag tror det löste sig, ett litet tag i alla fall. Tills nästa gång.

Sedan tog och jag Sebbe en dubbeldusch innan vi for till Matfors för att fira lilla Ida som fyllde myndig. Fick tårta på tårta kan man säga, först smörgåstårta och sedan vanlig tårta med grädde och maripan och sylt och små chokladhjärtan på, jättegullig. Man blev ganska mätt kan man säga men jag känner nu att det inte höll i sig så himla länge.

Efter den andra tårtan med tillhörande kakor åkte vi hem och Sebbe åkte hem till sig han med, han kommer väl dock tillbaka snart tror jag.

Och igår var jag hos Fanny och testade massa hudvårdsprodukter från Mary Kay, det var jätteroligt och hon som var där och höll kursen ska komma hit på måndag och prata jobb med mig. Ska fundera lite på om det kanske kan vara något för mig att sälja Mary Kay produkter, vore ju en fin extrapeng om inte annat.

Efter att vi hade vårdat huden åkte vi till en pizzeria i Kvissleby och käkade lite och sen for vi på ICA och köpte en present till tjejen vi var bjudna på fest hos, hon fick ett äppelfodral, typ som ett bananfodral fast äpple. Och på bilden till fodralet visades det hur man faktiskt även kunde lägga i hamburgare där och runda mackor!

Sedan for vi på fest. Det var trevligt, och innan det var färdigt hade det under kvällen ramlat in ganska många människor i deras lilla vardagsrum. Tror till och med att det var en tjel där som jag gick i samma klass med på Runsvik, dvs. i femman! Glömde fråga om det var hon dock, men hon såg lite rädd ut så jag kanske glömde bort det undermedvetet för att jag inte skulle skrämma livet ur henne. Anyway, alla var i alla fall snälla och glada.

Men nu ska jag Facebook-stalka lite.

Ha det!
Hejs



Ungefär den enda bilden någonsin
som Alice har blivit bra på.

Trött

Jag är trött. Väldigt trött, och vill ikväll bara äta godis och bli tjock som fan. Hade väl egentligen halvt planerat att festa med Sara, men det är liksom inte riktigt min grej längre, är nästan aldrig pepp på det, speciellt inte när alla alltid vill gå ut på krogen efteråt - which is a place I usually hate. Mestadels idoter där och dålig musik (dvs. ingen spelar någonsin gamla mycket fina godingar som Metallica eller Led Zeppelin... sånt med utomordentliga solon i).

Hur som, anledningen till att jag är trött var dels för att jag sov dåligt och dels för att jag sedan gick upp tidigt. Men det är som det är, man blir ju dock inte så pepp att festa utav det, som ni kan läsa i föregående stycke.

Ja, jag vet inte... har lite lätt panik så jag kommer inte på så mycket mer att skriva just nu.

Hejs

RSS 2.0