Vaccinera mera

Igår var jag och mamma och vaccinerade oss. Det känns bra att äntligen ha fått göra det. Dels för att jag personligen inte vill bli sjuk (tycker det är fett tråkigt och jobbigt och jag är bara arg hela tiden för att man inte kan göra saker som man vill göra), men dels också för att det vore jävligt tråkigt att smitta ner resten av befolkningen.

Känner man att det är onödigt att vaccinera sig tycker jag att man ska tänka om. Bara för att Du kanske inte kommer dö om Du får influensan så finns det andra människor som garanterat skulle dö om de fick den, och det värsta för dem är dessutom att många av dem inte kan vaccinera sig p.g.a det ena eller det andra.

Jag tycker det är riktigt oförskämt att inte vaccinera sig när det till och med är gratis. Faktiskt.

Bajs bajs

Hej, jag har fett tråkigt och inget att göra. Jag kollar på Idol och chattar lite på MSN, livet kan verkligen vara festligare. Sebbe har åkt till Växjö så honom får jag nog inte träffa fören på måndagkväll, roligt värre.

Idag har jag stressat klart en uppgift som vi skulle skicka in med posten (snail mail alltså). Uppäckte efteråt att det blev i alla fall tre missar, så jag hoppas att de har lite överseende med skiten. Gick ju ändå fort som fan att skriva den så... fast å andra sidan var väl inte det riktigt meningen, vi hade ändå typ två veckor på oss. Men ibland blir det inte riktigt som man har tänkt sig med planeringen... inte för att jag har någon planering, men jag har ju inget minne heller, så ja.

Men ja... nu ska jag kolla lite noggrannare på Idol, för de har rocktema idag.

Ciao

RSS 2.0