Long time, no see

Otroligt att de fortfarande är folk som går in och kollar på den här bloggen. Men men, då ska ni väl få er en liten uppdatering nu då.

Jag är sjuk, till att börja med, förkyld. Har vart hemma från jobbet nu i två dagar, men imorgon tänkte jag pallra mig dit i vilket fall. har inte råd att vara sjuk längre, sen så har jag ju bara 7 jobbdagar kvar, så det är inte så mycket.

Annars är det väl som vanligt. Jag klättrar och klättrar. Blir till och med lite bättre, och det är ju inte dåligt. Har upptäckt nu i sommar att jag inte är så förtjust i bouldring, det kan andra pyssla med. Vet inte varför jag i stunder som denna anser mig gilla sportklättring dock, men det är något som gör att man vill utsätta sig för hemskheterna över bult igen och igen och igen, jag har dock ingen aning om vad eller varför. Antar att jag gillar klättringen och att klättra över bult och falla är något jag vill lära mig att handskas med, så jag tränar, med andra ord. Det tar väl sin lilla tid, och jag är feg som satan, men förr eller senare hoppas jag att det släpper lite.

Ja, det händer väl inte så mycket utöver det. Jag jobbar och klättrar och träffar lite kompisar ibland, det är väl allt det. Var inte ens på gatufesten... har aldrig tyckt det är särskillt roligt att gå på den i alla fall, så det spelar väl mindre roll. Våga Vägra Gatufesten, det ska bli min paroll.

Men ha det bra då.
Hejs

RSS 2.0