Jag och älsklingen



Min älskling och jag bara några timmar innan vi blir tillsammans, och ja, jag vet vilket ögonblick vi blev det. Saknar honom så mycket, kommer inte få träffa honom på tre veckor. Kan tyckas vara en bagatell, men jag har aldrig varit utan honom så länge. Det kommer nog gå bra, men livet hade nog varit lite roligare om han hade vart med hela tiden. Olof som har tagit bilden med sig mobilkamera på studentbalen. Haha! Jag visste nog knappt att han stod där. Fångade ett fint ögonblick gjorde han i alla fall. Tack för det.

Språk

Jag ville skriva en blogg, men sedan tänkte jag: "Men jag har ju inget att skriva... som vanligt." Men spelar det någon roll egentligen? Är det någon av de stora bloggarna som egentligen skriver om något vettigt? Ja, kanske Hanna Fridén. Hon skriver bra, jag gillar det hon skriver, hon gör mig glad. Helt ärligt läser jag inte så många fler bloggar än hennes, typ tre till av personer jag inte känner och med bloggar som väl inte är så himla stora, tror jag. Jag har faktiskt ingen aning. De skriver inte heller vettiga saker, en är lite halvdeprimerad verkar det som och skriver sarkastiska/humoristiska texter om allt, en bara skriver men han har tappat gnistan och en skriver otroligt vackra texter och tar otroligt vackra bilder, henne gillar jag också.

Gemensamt för alla bloggar jag läser är att deras innehavare har ett mycket bra språk, jag tål inte dåligt skrivna texter. Det ska vara bra grammatik och helst inga stavfel (då menar jag ord som de seriöst inte vet hur de stavas, inte sådana stavfel som uppkommer då man till exempel inte trycker ner en tangent tillräckigt hårt eller råkar trycka på två tangenter, sådant händer alla). Och särskrivningar är nog det värsta jag vet, hur svårt kan det vara att lära sig att "navelludd" stavas "navelludd" och inte "navel ludd"? Det är väl inte speciellt svårt, är det? Uppenbarligen är det det, och jag stör mig något fruktansvärt på det.

Men men... nog om allt, blev sur nu.

Hej då


Drops of Jupiter

Oj, pommes! Länge sen sist nu. Vet lika lite som vanligt vad jag ska skriva om dock, så det spelar ingen roll. Men i alla fall, jag kan ju försöka dra till med några ointressanta rader.

Igår, till exempel, var det 9 månader sedan jag och Sebbe blev tillsammans. Det är ju inte så pjåkigt tycker jag. Det är 270 dagar om man snittar att alla månader är 30 dagar. Rätt ballt, 271 dagar idag i så fall.

Jaaa.... Sedan har jag vart lite förkyld och inte kunnat träna. Det är tråkigt, men nästa vecka är jag ledig hela veckan så då kan jag vara där hela dagarna och ta igen förlorad träning. YEY!

Typ så...

Hej!


Tell me did the wind sweep you off your feet
Did you finally get the chance to dance along the light of day
And head back to the Milky Way
And tell me, did Venus blow your mind
Was it everything you wanted to find
And did you miss me while you were looking for yourself out there

...!

Jag är less. Less, stressad och less. Allt kommer gå åt helvete, så in i helvete. Vem kom på det här samhället? Det är värdelöst. Fullkomligt värdelöst. Och vad som är mer värdelöst är att det finns samhällen som är mer värdelösa. Jävla skit. Kan man inte få flytta till månen snart, börja om på nytt, på något bättre?

Röv

Blöh

Funderar på vad jag ska skriva, om jag ska skriva... varför jag ska skriva. Har ändå inte mycket att berätta, inte mycket att påpeka eller säga, inte mycket att protestera mot.

Min hund är i alla fall glad, för det har kommit flera decimeter med ny snö (nej, det är inte en särskrivning), hon tycker det är jätteroligt. Tänk om man kunde vara lika lättroad som henne, vad livet hade vart lätt. Inte för att det är direkt svårt nu, det är som det är.

Har inte klättrat på ett tag heller. Tisdag tror jag var senast, det känns. Man blir så rastlös och sugen... och arg på snön. Jag vill ha sommar! Jag vill att skiten ska försvinna nu, det är ju snart mars! Jag vill ut och klättra, ut till Midskogs och Brattberget... men det lär väl inte ske än på ett tag.

Nu tror jag att jag ska äta något. Har inte gjort det än.

Hej

En liten, liten uppdatering

Gud vad dålig jag är på att uppdatera. Sämre än aldrig förr kanske. Men jag har inte lust att berätta om triviala saker som händer i mitt liv, det händer knappt något i alla fall.

Men en sak har hänt, och det är att jag har blivit sekreterare för Sundsvalls Klätterklubb. Detta är jag väldigt glad över! Jag tycker det är jätteroligt! Så igår satt jag på mitt första styrelsemöte, men en nästan helt ny styrelse och antecknade vad vi bestämde. Det är verkligen jätteroligt att vara en av dem som har störts inflytande över den här klubben som jag håller så kär. Mycket, mycket roligt.

Och det var allt för idag.

Over and out

RSS 2.0