Like a boss!

Man kan säga som så, att jag inte har så mycket att göra... nu igen. Har precis gjort klart den absolut tråkigaste uppgiften någonsin - Artikelsök. Kände liksom inte att det fanns så mycket mening med den; leta reda på fem stycken random artiklar i lite olika databaser - yey! Men men, nu är det i alla fall gjort.

Igår var jag dock och klättrade, och det kan man ju säga var mycket, mycket roligare. Klarade tre leder i alla fall. Började jobba på en ny, rätt tung, men det ska nog gå. Ska bara komma lite mer i form. Träffade Olof gjorde jag ju då också. Och det var ju trevligt, vi berikade klättervärlden med lite underbar muisk som vi misstänkte att de inte hade hört förut - Captain Kirk is climbing a mountain och Like a boss. Otroligt vacket.

Jag har också bestämt mig vad för nyårslöfte jag ska ha. Woho! Har reda börjat med det också i och för sig, men jag tänker i alla fall inte ha något mer bara för det. Mitt löfte är i alla fall att jag ska sluta åka buss. jag får bara åka buss när det är uppenbart fördelaktigt, typ när man ska vara fin och har klackskor på sig eller om det spöregnar eller är -40 grader. Då är det kanske inte så roligt. Och jag kan ju säga att det gr bra hittills. Gick både till och från Grönborgs igår, och det är ju ungefär 8 kilometer, och så tränade jag ju däremellan också. Väldans duktig kände jag mig.

Men ja, jag vet inte om jag har så mycket mer att säga nu. Nej det har jag inte.

Halvårsklippning - check!

Jaha ja, då har man äntligen vart på sin halvårliga klippning. Tror det blev bra, kan inte riktigt se nu eftersom min frisör alltid lockar håret på mig efteråt (så nu har jag med andra ord ett jäkla fint hårsvall), men det brukar bli bra, så jag är inte orolig, och så gjorde jag ju inte så mycket med det heller. Toppade bara det som behövdes, tycker så mycket om mitt hår och får så mycket beröm för det att jag i nuläget aldrig skulle kunna klippa av det.

Annars har jag träffat min studiegrupp, alla utom en, som var sjuk. Det är mycket trevligt att träffa dessa damer kan jag tycka, roliga och trevliga - vad mer kan man begära liksom?

Sedan var jag en sväng på stan innan jag skulle gå och klippa mig, hade lite dötid så att säga. Hittade otroligt nog INGET roligt alls, och det kan ju kännas lite tärt när jag än så länge inte har köpt en enda julklapp... Aja, det är 22 dagar kvar, varav en julklappsshoppingdag med mor och syster, så det ska nog lösa sig i år också. Den enda jag känner att jag kommer få problem med är min syster, hon har bara önskat sig pengar, och jag tänker då fasen inte ge henne några sånna, fett tråkigt. Men det går nog bra, blir väl något fint rosa till slut som de tre föregående åren. Hittade finaste spargrisen(grodan) som hade passat henne perfekt! Tyvärr köpte jag ju en rosa spargris förra eller förrförra julen, men jag tror att jag kanske köper den till någon annan... eller mig själv!

Så ja, så ligger det typ till.

Hejs

Alice till veretinären

Imagine this: Jag har lika tråkigt nu igen. Verkligen inget att göra, och jag menar verkligen INGENTING (förutom att plugga, men jag tänkte försöka hålla mig vaken tills Sebbe kom)! Det finns inte ens någon lallare att prata med på MSN, helt sjukt. Brukar alltid finnas någon som kan störa en, eller som man kan störa själv. Men ICKE idag! Lite less man kan bli liksom.

Nja, annars har ju hunden vart till veterinären idag då, sjuklig som hon är. Eller sjuk är hon kanske direkt inte, men hon har haft utslag på kroppen ett tag som hon har kliat och slickat massa på, så det kan ju vara bra att veta vad det är som är fel. Men det var inget större fel egentligen, hon var bara lite torr i huden för att det har blivit torrt i luften. Men tror ni att det blev billigt för det liksom? Nähähähähä! Typ 1500 kr sådär + kostnader för något speciellt schampo och balsam och hudkräm som visst var väldigt bra. Jag tror det hade blivit lika bra med lite Nivea eller Idominsalva eller liknande, men det klart man ska lägga massa pengar på hunden såhär precis innan jul, varför ska vi andra ha julklappar liksom (det kan man kanske fråga sig i och för sig, men det ska vi inte göra)?

Dessuom måste vi visst operera henne också, för att hon har en knöl på svansen (som det egentligen inte var något farligt med), men de hittade också något hårt inne i knölen som de ville ta bort, men den här lilla bagatellen skulle bara kosta 3-4000 kr...en piss i havet! ... NOT!

Men men, lilla Alice ska väl också ha det lite bra ibland. Men det är ju bara det att man önskar ibland (när man måste dit) att djurvården var upplaggd lite på samma sätt som vården för människor liksom, och drömma får man ju.

Anyway... det var väl typ allt som hadehnt idag. I alla fall som hade berättarvärde. Lite synd bara att man skriva så pass fort nu för tiden bara, om man hade skrivit lika fort som man gjorde när man gick typ i, ja för min del, enda upp i början av gymnasiet, så hade man ju hafr något att göra ännu längre tid! Woho! Men men, jag antar att man inte kan både ha kvar och äta kakan.

Bye

RSS 2.0