Hade lite tråkigt

Jag har så tråkigt att jag tar mig lite tid att skriva ett blogginlägg... då har man tråkigt med andra ord.

Ja, jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, sitter mest bara här och lyssnar på Jon Palmer & The New Complainers, rätt så bra låtar faktiskt kan jag tycka. Det var en kille som addade mig på MSN (Jon Palmer), och det var väl klart att han ville promota sin musik liksom, duktig pojke det, rätt trevlig också.

Utöver musiken sitter jag väl mest bara och väntar på att det ska komma hem folk så att vi kan äta så att jag kan dra till Grönborgs och klättra lite och ha styrelsemöte, och vänta är ju inte så roligt att göra liksom.

Borde ha pluggat idag också, och skivit klart alla protokoll, och skrivit brev, men jag har bara skrivit ett och ett halvt protokoll, inte pluggat och inte skrivit brev... men men, jag antar att det är sånt som händer. Måste verkligen plugga imorrn dock, det skulle bli så sjukt pinsamt att sitta på den MUNTLIGA tentan och inte kunna den förbaskade frågan.

Aja, tror inte jag har så mycket mer att skriva nu... eller ja, jag skulle ju kunna skriva om praktiken och skolan och diverse andra saker, men jag känner liksom inte för det. Så detta får duga.

Hejs

RSS 2.0