Alla vägar har sitt pris

Jag har ont i armbågen!!! Buuhuuuu!! Jag vet inte hur jag ska överleva detta... Kan inte klättra idag och inte imorrn och säkert inte på tordsag och fredag heller, och sen nästa vecka är det stäng för ombyggnad! Jag kommer vara så sjukt rastlös att de kommer bli tvugna att sätta in mig på psyket. ... vilket kanske inte är helt fel det heller, men jag vill ju bara klättra... =(

Tror jag kommer åka dit ändå, och kolla på de andra, kanske träna lite styrka i de kroppsdelar som inte gör ont. Imorrn ska jag nog gå till sjuksyster också och kolla vad det är för ngt. Om det är ngt som går över eller vad det är. För grejen är den att jag har haft problem med den här armbågen förut, jag var dock så dum att jag inte tog reda på vad det var.

Annars idag så har väl det mesta vart åt helvete hittills. Har haft problem med att sova flera nätter, i natt sov jag inte alls. Gick på matten för att det är prov på torsdag sen åkte jag hem och sov ett par, tre timmar. Förstår dock inte varför det går så bra att sova på dagen men inte på natten. Igår somnade jag vid sju på morgonen och skulle upp tio. KAN JAG INTE BARA FÅ SOVA SOM VANLIGT FOLK?! Jag tror jag kommer utveckla galenskap annars. Speciellt som det verkar som att man är det svarta fåret i familjen och får skäll jämt:
- jag har fula kläder som min mamma skäms över eftersom man kan tro att vi är fattiga
- jag har stökigt i mitt rum om man jämför med resten av huset men inte om man jämför med mina kompisar
- jag prioriterar inte skolan eftersom jag hinner med andra saker också
- jag tycker det är viktigare att göra saker man tycker är roliga och vara med sina kompisar än att plocka disk och bära sopor
- jag ser ut som en slusk då jag använder mina Converse, eller jag ser alltid ut som en slusk utom vissa, sällsynta dagar då jag egentligen inte vet vad det är för skillnad på mig
- jag kan inte prata i telefon eftersom jag låter sur när mamma ringer och skäller på mig

- SLUTSATS -

Att vara som mig är förknippat med döden eftersom jag inte kan klä mig ordentligt och jag svär. Jag kommer inte klara av att ta hand om mig själv när jag flyttar hemifrån eftersom jag kanske inte orkar diska efter frukosten direkt på morgonen. Jag kommer aldrig någonsin få ett jobb eftersom det är kläderna som avgör om man får det eller inte. Jag kommer hamna i helvetet eftersom jag tycker det är roligare att rida, klättra och vara med mina kompisar än att hänga tvätt. Mitt liv är kört eftersom jag tycker stora hood-tröjor är sköna.

!! Vill ni leva ett lyckligt liv skulle jag rekomendera er att ni håller er borta från mig, jag är skadlig !!



Så, fuck you


King nothing

image5

Vad skulle jag göra utan Metallica? Fan vilken underbar musik de gör! Spelar ingen roll om det är från det första albumet eller det sista, jag tycker allt är lika underbart. Beroende på humör så passar olika låtar, så är det ju kanske i och för sig alltid, men det är ngt speciellt med Metallica för mig, de har allt jag begär.

Önskar de hade en konsert snart igen. Hoppas verkligen inte det dröjer lika länge som sist innan de kommer tillbaka till Sverige. Då kommer jag förgås. Håller förresten på att förgås nu. Är så jävla konsertsugen. Funderar om jag ska gå på Bullet for my Valentine eller om jag kanske ska skippa det för att spara pengarna till ngt jag verkligen vill se. Har ändå ingen att gå med. Tror jag ska avvakta lite och se om jag kanske kan hitta några biljetter till Iron Maiden till ett vettigt pris, då vet jag iaf att jag får med mig min syster om inte annat, kanske ngn annan också... om det är ngn som vill följa med vill säga?

Mhm... annars är dete måndag imorrn igen. Har längtat hela helgen, inte till skolan men till att få klättra. Snacka om kärlek vid första mötet. Jag förstår det knappr själv. Men det är fler i klassen som är drabbade kan jag ju säga. Sen är det kanske fler som ska dit och testa imorrn. Det är lite kluvet dock, för det är ju alltid roligt om det är fler som håller på rent allmänt, men det är så liten lokal att det kommer bli jävla trångt om alla tycker det är roligt och kommer på att de ska börja. Men, men det känns som att det är en omöjlighet att alla ska tycka att det är roligt.
image6

Så, men det ska iaf bli roligt att se alla klänga på väggarna... så kanske man kan få känna sig lite bra också om de inte är naturbegåvningar hela högen. Vet föresten inte hur många det är som ska komma och testa. Men ngn hoppas jag kommer iaf. Bara för att jag ska få ha lite roligt åt andra för en gång skull.

Men ja, jag vet inte om jag har så mkt mer att skriva nu. Ska kanske till och med gå och lägga mig, ser att klockan har blivit ganska mkt.

Men alla får väl ha det så bra.
Hej

PS. Stör mig lite på att det är centrerat, ville bara ha bilderna centerade, men det sket sig och jag orkar inte jävlas. Så det får vara som det är.

Stabbing the drama

Jiho! Äntligen fredag! Så jävla skönt att det inte är sant.

Mhm... klockan är 15.13 och det håller redan på att bli mörkt. Helt otroligt det egentligen, snart jul! Fan alltså... julklappar är ngt jag båda älskar och hatar. Jag hatar dem för att jag aldrig vet vad jag ska köpa till alla som har gjort sig förtjänt av en julklapp. Men jag älskar dem eftersom de är sjukt roliga att öppna! Fast jag älskar nog allt med julen föresten, maten, granen, julpyntet, klapparna, godiset, att släkten kommer, snön, kylan, stämningen, ljusen, musiken (men bara under julen), adventsljusstaken, mörkret och... ja, allt! Det är så trevligt på julen.

Men men... idag har jag iaf skrivit prov i religion, haft historia och persondatorer.. jag och Stefan har fortfarande inte fått igång våran datorn... det är inte så bra, men det kommer nästa gång.

Nu sitter jag och väntar på att Lars, syster och Sara ska komma. Det kommer bli sjukt trevligt. Lars och Sara ska kolla på när jag rider och efter det ska Lars sjutsa mig till klättringen så ska jag klättra av mig all överskottsenergi i tre timmar ungefär. Det kommer bli sjuk roligt! Frågan är bara vad jag ska göra för mat och bjuda på... måste ju äta ngt innan alla aktiviteter och så, annars kommer jag nog vara ganska hungrig sedan. 

Sen när jag kommer hem är det tänkt att jag ska sitta uppe till tre... fast det är nog inte ngn lysande idé faktiskt. Men jag har inte kunnat sova ordentligt på flera nätter, så jag skulle vara skönt att bli riktigt trött så att man somnade in ordentligt. Men men, vi får väl se hur det blir med den saken.

God Jul på er!

Eiffeltornet

Jag tänker hoppa, ner från Eiffeltornet,
om du sviker mig.
För jag ska hämnas, om ja lämnas
ensam utan dig.
jag hoppar ner från Eiffeltornet
om du lurar mig.
Men jag hoppas att jag stoppas
i hissen upp av dig

image4

Bajs

Jo, jag sitter och väntar på att mamma ska komma så jag får köra lite bil. Tyckte att hon kom alldeles nyss... men det gjorde hon inte. Det var ngn annan jävel som lurade mig.

Även att Carro ska spela match klockan tre och att de skulle hämta upp mig innan.... verkar inte som att det blev så då... fel att säga det till mig då isf om det är så att de tänker dissa mig... sitter ju här med jacka och skor och hela jävla faderullan... Jävla cepear... nu har dom gjort mig sur å. Dom kan väl åtminstone ringa och säga vad de pysslar med så jag vet! GAH!!! Fan vad jag vill svära, jag har ett väldigt stort behov av det... slå på ngt vill jag också göra. Känner mig lite som en freak som blir sur för så lite, men jag hatar när de håller på! Och om de inte kan ränga själva och säga vad de håller på med kan de väl i alla fall svara när jag ringer och ska fråga?!


Några timmar senare...

De hade inte glömt mig och det gick bra att köra... Sååå... jag antar att livet leker igen då, eller?


Seether - Fake It

image4

Who's to know if you soul will fade at all,
The one you sold to fool the world
You lost your self esteem along the way
Yeah

Good god, You're coming up with reasons.
Good god, You're dragging it out.
Good god, it's the changing of the seasons.
I feel so raped,
so follow me down.

And just fake it, if you're out of direction.
Fake it, if you don't belong here.
Fake it, if you feel like infection.
Woah, You're such a fuckin' hypocrite.

And you should know that the
lies won't hide your flaws.
No sense in hiding all of yours.
You gave up on your dreams along the way.
Yeah.

Good god, You're coming up with reasons.
Good god, You're dragging it out.
Good god, it's the changing of the seasons.
I feel so raped,
so follow me down.

And just fake it, if you're out of direction.
Fake it, if you don't belong here.
Fake it, if you feel like infection.
Woah, You're such a fuckin' hypocrite.

Woah, Woah.

I can fake with the best of anyone.
I can fake with the best of 'em all.
I can fake with the best of anyone.
I can fake it all.

Who's to know if your soul will fade at all,
The one you sold to fool the world.
You lost your self esteem along the way.
Yeah.

Good god, You're coming up with reasons.
Good god, You're dragging it out.
Good god, it's the changing of the seasons.
I feel so raped,
now follow me down.

And just fake it, if you're out of direction.
Fake it, if you don't belong here.
Fake it, if you feel like infection.
Woah, You're such a fuckin' hypocrite.

Fake it, if you're out of direction.
Fake it, if you don't belong here.
Fake it, if you feel like infection.
Woah, You're such a fuckin' hypocrite.

Så där ja... den låten tycker jag ni ska lyssna på era lama jävlar, eftersom min hund är mer hårdrockare än er.

Metal Up Your Ass

Gissa vad jag tänker skriva! Right. Jag vet inte vad jag ska skriva...

Men jag kan ju skriva att jag måste börja två timmar tidigare än vanligt imorrn för att författaren till Ett öga rött, Johan Hassen Khemiri, kommer till skolan, det är jag inte glad över.

Alltså ibland har man jättemycket vettigt att skriva och ibland (som nu och flera veckor bakåt i tiden) så har man inte ett skit att skriva. Inget vettigt i alla fall. Det är inte ens roligt, det som skrivs... Då blir jag förbannad! Jag vill skriva roliga och bra saker, men jag kan inte skriva alls för tillfället. Det är en skam för mig och mina musa att det är så lite inspiration i omlopp. 

Men jag tror jag ska ta och göra lite reklam för ett skitbra band som jag uppteckte här om dagen. De heter Seether och är nu för tiden ett av mina favoritband! Verkligen jättebra!
Så... Metallica, Mudvayne, Slipknot, Nirvana, Seether, Lars Winnerbäck (mitt upp i all metal...), System of a Down, Stone Sour,  Guns 'n' Roses, Bullet for my Valentine... jo, det låter ganska (läs: jävligt) vackert.

Värsta kärlekskänslan för hårdrock/metal kom över mig igår när Olof satt och pratade om att han skulle ta mig över axeln, binda fast mig vid en gran och spela bra musik för mig (det vill säga ngt lamt ometaligt). Då kom den, liksom "fy-fan-va-hårdrock-är-bra-jag-älskar-verkligen-den-musiken-känlsa" det var en helt otroligt underbar känsla ska jag be att få tala om.

Men nu är det nog dags att avsluta denna vacka epik.

Fuck you - Metal up your ass

Några dagar senare...

Måste erkänna att Johan Hassen Khemiri var helt klart sevärd! Skitrolig att lyssna på.

The hardest part

Idag är jag skitsäker på att jag inte har ett dugg som jag vill skriva till er. Så varför skriver jag överhuvudtaget det här inlägget dårå? Jo, för att jag inte har ngt bättre för mig och för att jag kommer somna om jag inte gör det.

Så... eftersom jag inte har ett dugg att skriva till er, vad ska jag skriva dårå? Det tycker jag är en bra fråga... men det är jag väl ensam om också... fast det gör ju inget att jag är ensam om det. Jag är glad ändå.

Nu är det i alla fall Offspring som spelas, det är ju inte illa det inte. Inte varje dag man lyssnar på dem. Man får höra många låtar som man hade glömt när man sätter på shuffle. Att sätta på shuffle rekomenderas varmt. Hmm... eller kallt... för vad är det som säger att varmt är bättre liksom? Jag längat efter vintern jag i alla fall, och för att det ska bli vinter så måste det vara kallt.

Fan va mesigt det känns att vilja gå å lägga sig innan klockan tolv på en lördag... det är förjävligt. Det är ju nu man borde festa ju! Men nej.... här sitter jag på min kammare och lodar... festade i och för sig igår... men vad har det med saken att göra?

Näe... nu tror jag att jag ska ta och ge upp det här med bloggskriveri för den här gången.

Good night, fuckers!


Wonderful tonight

Okej, det är såhär det ligger till... hmm... jag vet inte riktigt hur det ligger till, men det känns som att det ligger ganska bra till iaf.

Orkar inte dra allt jag har gjort i veckan, så det får ni gissa er till. Men jag har haft det trevligt mestadels iaf, lite tråkigt där i mitten och lite frustrerad igår, men annars bara jättretrevligt.

Men jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva. Har lite dålig fantasi och så.

Ni får ha det bra istället.

Tjo hej!

På rosa moln svävar jag omkring
o ja njuter av alla vackra ting
o ja tänker aldrig mer komma ner
tänker stanna här
för evigt, evigt, evigt

RSS 2.0