Nyhetssammanfattning

Jaha, då var det återigen ett tag sedan man skrev här, men jag tänkte att nu har jag lite nyheter att komma med i alla fall så nu ska jag skriva mig ett par rader.
För det första, och detta måste nästan firas, blev jag klar med hemtentan i tid och med god mariginal! Helt otroligt olikt mig. Jag är den som alltid sitter in i sista sekunden och skriver och ändrar, men igår, när jag blev klar med detta tenta kände jag bara "vad jag är gör nu så kan det bara bli värre" och så la jag ner istället. Tror det var ett bra beslut. Inte för att jag vet om det var bra från början, men jag kände ändå att det bara kunde bli värre, att jag inte behövde gräva färdigt graven.
En annan nyhet, den kanske roligaste och mest exalterande och den som får mig att vilja skratta och gråta (glädjetårar) samtidigt, jag och Fanny ska kanske till Australien till höst!!! Vi tänkte plugga historia där och jag ser så mycket fram emot det att jag skulle kunna spendera mina dagar fram till dess springandes i cirklar. Otroligt kul är det med andra ord!
Den tredje, lite mer konstanta nyheten, är att jag återigen har fyllt år. Känner att jag kan sluta fylla år nu, 22 är ändå en rätt lagom ålder - inte för ung och inte för gammal och så är man antagligen på sin snygghetstopp. Kanske sträcker sig toppen över 23 också, men efter det är det definitivt slut. Jag hade i alla fall jätteroligt på mitt födelsedagskalas som spenderades med 13 galningar på Himlabadet och hemma hos Malin och sist men inte minst avlutades på krogen. Vet inte riktigt vad som var så kul, men jag skrattade hela tiden. Och så fick jag massa fina presenter! Så om någon av er som var med läser detta - TACK!
Sedan vet jag inte om jag har så mycket mer att berätta. Jag har sett de första blommorna, det är mindre än en månad kvar tills jag åker till Thailand, det är ca 7 veckor kvar av terminen, Olof kommer och hälsar på snart (!), har jag färre omtentor kvar att göra än jag trodde... livet kan väl inte bli så mycket bättre va?

RSS 2.0