Hårtorkskaos

Har vart en allmänt skön dag idag, ända tills vi skulle göra oss i ordning för att åka till Dahlbergarna då upptäcktes det nämligen att Carro hade lämnat sin väska med diverse tillhörigheter hos en kompis och bland tillhörigheterna fanns bland annat familjens enda hårtork.

Man kan säga att det blev kaos. Den enda anledningen jag ville ha hårtorken för var för att det är kallt ute och det blir liksom ännu kallare med blött hår, utöver det måste jag liksom inte nödvändigtvis fixa någon slags frilla, men mamma däremot fick ett desto större utbrott... Stakars Carro. Men ibland måste man liksom tänka lite längre än vad näsan räcker... gäller alla i och för sig. Mig med.

Sedan åkte vi i alla fall till Dahlbergarna för att kalasa lite. Fick kakor och bullar och tårta, jag blev VÄLDIGT mätt, kan man säga. Men men.

Nu har de i alla fall vart och hämtat sakerna, så förhoppningsvis är det lite lugnt ett tag nu.

Hejs

Tenta

Upptäckte idag när jag var inne och läste på min enga blogg (jag gör det ibland när alla andra är dåliga på att uppdatera) att den är fruktansvärt tråkig! Jag lgger ju typ inte upp en enda bild, och det är ju sånt man vill se. Eller i alla fall jag, och när jag känner en sak så antar jag att jag ingår i normen och att de flesta tänker som mig, så i fortsättningen ska jag försöka lägga upp lite fler bilder.

Annars har jag idag skrivit tenta. Tror det gick bra, kändes så i alla fall. Var färdig först av alla också, första gången det händer och det var INTE för att jag inte hade något att skriva. Så det så.

Efter tentan var jag och tränade lite. Skruvade klar den där leden (det var jobbigt att hänga i en arm så länge!) och testade den efteråt och kunde konstatera att alla som är längre  än mig borde klara av den ganska lätt. Jag däremot nådde inte på något bekvämt sätt upp till sista greppet, men det löser sig, huvudsaken den är klar.

Efter träningen gick jag hem. Fett duktig är jag, gick riktigt bra kändes lätt och så... men det kanske berodde på solot i Stairway to heaven <3 Lyssnar alltid på det typ 3-4 gånger varje gång den låten kommer.

Mja, och sedan dess har jag bara suttit och latat mig och haft ont i huvudet, och det är ju trevligt när man inte har några värktabletter hemma, så tycker jag. Varje gång.



Jag säkrar


Anyway, ha det

Hejs

Free fallin'

Man skulle kunna säga att jag har fått en liten crush på John Mayer. Kollade på lite bilder igår och uppskattade han ålder till "lite äldre än mig", och ja... det var han ju, beroende på hur man definierar "lite". Jag trodde att han kanske var typ max 25 men han fyller 33 i år! Helt sjukt! Grymt snäll livet har varit med hans åldrande kan man säga. Hur som helst, det är väl egentligen mest låtarna jag är kär i i vilket fall, jag förväntar mig ju inte att jag ska träffa honom liksom. Men skulle jag träffa honom och han skulle dra fram gitarren och spela en trudilutt för mig skulle jag smälta på två röda!

Ja, annars vet jag inte. Har inte gjort så mycket idag, inte ens pluggat! Det är tenta imorrn, men jag känner mig klar liksom så jag tänkte att "jag kollar bara upp det här som jag har tänkt att kolla upp och sedan får det räcka", så så gjorde jag.

Mja, tror inte Sebbe kommer ikväll heller. Han skulle fixa bilen och trodde att det skulle bli sent, tyckte jag var dumt. Och så kanske han skulle vara ledig imorrn och då kan han ju inte sova hos mig! Hur skulle det se ut... omg. Aja, hans förlust i vilket fall.

Tror jag ska träna imorrn också. Fast det är lite dumt att jag gör det när jag "ändå är på stan" för att det är så drygt att ta sig ner två gånger nu när det är så kallt, och eftersom att jag går. Men i alla fall, det är dumt och tråkigt för att jag är ensam, men men. Tänkte i alla fall ta mig ner på fredag och prata med Linda. Så då får jag fårhoppningsvis träffa lite folk.

Aa, nä... men jag vet inte om jag kommer på så mycket mer att skriva nu. Så jag ska väl kanske gå och duscha eller något.

Hejs

She's a good girl

Ja, jag vet inte vad jag ska skriva jag. Men det är ju lite det den här bloggen är till för. När jag känner att det inte finns något annat att göra, tvingar jag mig att skriva några rader här för att ni (om det fortfarande är någon som läser det) ska få veta vad jag gör, eller känner, eller ser, eller hör eller har gjort.... eller ja. Jag tror ni fattar.

Idag har jag i alla fall vart på skolan, jag har GÅTT till skolan. Man kan säga att det tog lite tid att ta på sig kläderna i morse, eftersom det var -25 ute och jag var tvungen att ta på mig så mycket av den varan. Det var i alla fall inte många som var ute på trottoarerna i morse vid 9-tiden, jag och kanske tre arma själar till, fyra då jag kanske missade någon. De allra flesta åkte bil, och jag kan inte säga att jag klandrar dem just idag, även om jag gör det de flesta andra dagar.

Hur som helst, när jag gick där för mig själv började jag känna mig löjlig. Jag verkade vara den enda som hade pälsat på mig så mycket kläder och jag började fundera på om våran termometer kanske visar fel. Dessutom kändes det heller inte som att det var -25, eller ens -20 (men det kan mycket väl ha vart för alla kläder). Så för att göra ytterligare ett test än att bara känna med mitt stumma ansikte, drog jag in ett djupt andetag genom näsan och kunde utifrån allt fruset snor konstatera att det var ungefär -25 grader och att alltså alla andra var idioter som inte hade mer kläder på sig. Senare upptäckte jag också att all ånga från mina andetag hade frusit som en krans runt mitt ansikte på mösskanten och halsduken och att det hade blivit frost på glasögonen, så jag var alltså inte fel ute med min outfit idag.

När jag kom till skolan sprang jag på Fanny vid toaletterna på biblioteket, det var trevligt. Och efter att jag hade torkat bort allt smink som hade runnit (det snöade också lite och jag använder inte vattenfast mascara) satte vi oss vid ett bord och pratade lite innan Lina kom. Därefter pluggade vi, jämförde lite svar och disskuterade och så.

Sedan gick Lina hem, jag och Fanny pratade/pluggade lite mer tills vi efter ett litet tag gick och åt och väntade på att Robin skulle komma och när han hade hämtat Fanny gick jag till Grönborgs och tränade lite och skruvade upp en ny led som inte blev klar för att jag inte nådde att skruva i sista greppet, men det fixar jag imorrn. Jag körde lite fys (otroligt hur fort det går att träna upp styrkan igen, jämförelse: Klarade förra tisdagen att göra 6 chins, klarade idag att göra 10) och sedan kände jag mig ganska klar och fuskade mig hem genom att ta bussen.

Efter allt detta var jag TRÖTT, riktigt trött, men det är skönt. Jag kommer garanterat sova gott i natt i alla fall.

Hejs!

SNART SOMMAR... intalar jag mig.

Jahapp, måndag idag igen. Redan vecka 7 ju! Kan inte riktigt förstå det, men det är kul att det faktiskt går mot sommaren och att det går fort också! Eller tiden går fort, men snön vill ju inte försvinna för det...

Vill att det ska bli vår! Ni vet när man har tagit på sig massa kläder på morgonen och när man kommer ut ur skolan på eftermiddagen måste man ta av sig allt för att det är så varmt. Så vill jag ha det nu, så att det rinner vatten på vägarna och allt grus som har används under vintern kommer fram. Och alla små tussilagosarna. <3 För när allt det har hänt brukar det inte vara långt kvar till sommaren alls! Och när det har hänt har jag brukat fått presenter och så också eftersom jag fyller år strax innan det händer.

Annars vet jag inte vad jag ska berätta. Var på 20-årsfest i fredags och firade Fanny! Det var mycket trevligt och jag fick det stora äran att prova Robins tuppdräckt! Jätterolig!

Och i lördags var det meningen att vi skulle träffa Christian och Jenny, men efter att jag hade bjudit Sebbe på födelsedagsmiddag var vi så mätta och trötta att vi inte orkade röra oss. Inte bra kan jag säga, hade så gärna velat träffa honom lite mer. Men men, sånt som händer. Jag får helt enkelt ta och åka ner till Göteborg och hälsa på både honom och Olof.

Nä, vet inte om det finns så mycket mer att berätta om. Så ni får väl vänta till nästa gång helt enkelt.



Längtar efter värme och sten under fingrarna!!! Och så innan Fannys fest. :)

Hejs

Lämnad på en HIMYM-dag...

Ja, jag vet inte jag. Sebbe beslutade att lämna mig ensam på i How I Met Your Mother-evening, jag känner mig lite ledsen alltså, men hopper är ju som sagt det sista som överger människan så jag hoppas ju naturligvis att han kommer ändra sig och komma hit och kolla på det med mig, det verkar ju inte vara som att han pluggar i vilket fall (som han sa att han skulle göra)...

Annars har jag bara pluggat idag, eller ja alltså, ja. Det är allt jag kommer erkänna i alla fall, men det kanske inte riktigt var det enda, det var meningen att det skulle vara det enda, men det kanske det inte blev. Hur som helst, jag har ju i alla fall börjat med första svenskkursen nu, och det är ju nice kan jag tycka, väldigt mycket bättre än AUO1 även om våra lärare är sådär. Håller på med grammatik nu och det är fan inte det lättaste att bli medveten om hur saker som man redan kan fungerar, för det är ju så det är, alla med svenska som modersmål kan ju prata det skibra och grammatisk och allt det där, men man vet liksom inte varför man egentligen säger som man gör. Apjobbigt egentligen, men men.

Och imorrn är det onsdag - igen, så snart är det ju alltså helg igen och denna helg ska både Carro och Sebbe bort så det blir bara jag och mamma. Och vad kan man tro att vi ska hitta på dårå? Jo, det ska jag säga er, vi ska flyttstäda åt några på mammas jobb. Pengar in! Men det är 190 kvm, så det är ju ingen liten kåk så att säga.

Nej, men nu tror jag det får räcka, ska vandra ut med den skitiga lilla luspudeln en sväng tror jag.

Hejs

RSS 2.0