En mening

Jag måste tro att det finns en mening med allt som händer. Även när det verkar vara meningslöst, även när en 16-årig kille dör i en trafiolycka, även när vänner tar sina liv och även när cancern smyger sig på älskade personer. Jag måste tro att det finns en mening med det. Att händelserna tjänade ett högre syfte, att det inte bara var meningslöst.

Jag tror inte på Gud, jag tror inte på himlen eller helvetet, jag tror på slumpen. Jag tror att vi är här av en slump, en fantastisk sådan, men ändock en slump. Det blir kanske motsägelsefullt då att också tro att det finns en mening med allt som händer, men man tror vad man vill för att klara vardagen.

Jag vill också tro att vi kommer till en plats där man får träffa alla igen, alla man har älskat. Men det vet jag inte om jag tror på förän jag är där själv. Men det skulle vara en stor tröst att veta om en sådan plats fanns. Somliga kanske kallar den platsen för himlen, men det är det inte för mig, det är bara en plats. En vacker plats.

Jag tror som sagt inte på Gud, men jag tror att alla människor tror på något. Människan är en troende varelse, vi behöver något att luta oss mot när vi inte kan förklara det själva på ett logiskt sätt, när det krävs något annat än logik. För vi vill av naturen inte tro på meningslösheten, det skulle knäcka oss, även om vi kanske innerst inne vet att det inte finns någon mening måste vi ha en. Vi är designade så. Annars kunde vi lika gärna lägga oss ner och dö, nu.

SPRINGA!!!

Jag har bestämt mig för att springa en halvmara nästa år. Eller jag har bestämt mig för att springa vårruset, en halvmara och tjejmilen. Jag vet inte vad jag har för mål än på tjejmilen oc halvmaran men på vårruset vill jag få en tid om är bättre än 25 minuter. Och med tanke på hur lång tid jag har på mig att träna vill jag nästan klara det på runt 20 minuter. Har hört att genomsnittstiden på en halvmara är ca 2,5 h så jag antar att jag satsar på det, och thejmilen får väl gå på halva den tiden. Haha, lär ju ha tagit mig vatten över huvudet nu, men who cares? Vårruset ska i alla fall kutas och där med basta.

Annars kunde jag inte sova alls i natt. Hade ont i huvudet precis hela natten. Och något så djuriskt ont också, och kunde därför inte somna fören klockan 8 på morgonen. Men men, shit happens, man överlever ju det här också.

Ikväll blir det i alla fall löpning med mamma, tycker vi är så duktiga! Syrran däremot hoppade av efter första gången. Vet inte riktigt hur hon hade tänkt sig det. Men men, känns i alla fall som att jag börjar få kondis i alla fall, och det är ju roligt. Så det är väl bara fortsätta med de bra grejerna och försöka hålla sig ifrån de dåliga. Lättare sagt än gjort dock...

Back in business...

Jajjemen, då har man fått tillbaka datorn och är back in business, så att säga. Enda problemet är att att jag inte verkar ha någon "ljuduppspelningsenhet installerad", så det var ju en bummer. Jag som hade tänkt att jag skulle kolla på lite serier nu när jag äntligen kan. Men tji fick jag.

Hur som helst är datorn redo att bli fylld med ny skit i alla fall, och det känns ju bra.


Idag

Trodde jag skulle bli av med datorn idag, men det blev jag så klart inte. Det kanske inte är meningen att den ska få bli bättre, dess öde är kanske att jag ska slänga den i väggen och hoppa på den tills man adrg någonsin med kan se att det har vart en dator... det är kanske det som är meningen, men det vet inte jag.

Annars har det vart en lugn kväll, har kollat på film med mamma, Carro och Alice. Jag tycker det är trevligt. Jag är glad att jag trivs med min familj, för jag har förstått att det inte är alla som gör det...

Sen är jag väl inte så pepp heller... inte på kvällarna. Men... det kunde ha vart så mycket värre och det är övergående, så vem bryr sig?

Har skickat in både tentan och diktanalysen i alla fall, hoppas de bli godkända åtminstone. Har ingen aning om ifall jag har gjor rätt eller om det är åt h*lvete fel. Men det lär ju visa sig. Nytt delmoment blir det ju nu i alla fall. Hoppas det är roligt. Tyckte ändå ganska mycket om detta, kontisgt nog.

Imorrn ska vi förhoppningsvis till Birsta, var ett tag sedan jag väl där nu. De har REA och jag tror att jag kanske måste fylla på med lite höstkläder, så jag hoppas att jag hittar något billigt och bra.

Men nu ska man väl sova. Det är en dag imorrn också, som jag nyss har konstaterat. This day were great, but lets make that day even better.

RSS 2.0