Sommar och sol

Fruktansvårt skönt är det att sitta i solen alltså. Tänk om alla dagar resten av sommaren kunde vara så här... kan inte mitt sista sommarlov få vara perfekt? Jag tycker det verkar vara en alldeles lysande idé.

Sitter i och för sig och bränner mig nu. Men det är skönt... lite cancer är bara bra... eller något. Kanske inte... förstår inte hur jag kan säga så överhuvudtaget men det kan jag. Jag är elak.

Men nu ska jag kolla på ett klipp på Youtube verkar det som. Så jag orkar inte skriva mer här. Tror jag ska gå och göra mig ett glas saft också.... eller kanske föresten ta ett glas med en sån där C-vitaminbrustablett, kan behövas. Jag vill bli frisk.

Nog om allt.

Hejdå

Vghbjlknm

Hmm... ska man orka skriva något här eller? Verkar så.

Idag har jag inte gjort mycket alls. Vet inte när jag vaknade, men låg och väntade på att Sebbe skulle vakna ett tag i alla fall. Det var sjukt varmt så jag höll på att dö. Tursamt nog överlevde jag.

När han hade vaknat låg vi kvar i sängen ett tag och gjorde ingenting ungefär, sen åt vi frukost. Efter frukosten bar han tillbaka mig till sängen igen. Sen låg vi där till halv tre eller ngt, då hade han vart tvungen att åka till sin mor i en halvtimme ungefär.

När han åkt la jag in alla Saras bilder på datorn, så nu är det gjort. Bättre sent än aldrig. Sen chattade jag lite och vid fyra började jag läsa, så nu har jag inte ens 200 sidor kvar! Bara typ 195... eller något. Jaja, det går ju framåt i alla fall.

Sen tog kapitlet slut och jag har inte orkat börja på nästa utan började skriva den här oerhört intressanta bloggen istället. Men nu tror jag att jag inte orkar skriva mer.

Hejdå

Den meningslösa bloggen

Jaha, det är onsdag idag har jag hört av säkra källor.

Idag kära vänner har mina vänner doppat sig för första gånger i år. Det var i en pool (visserligen), det var 8 grader varmt typ, och jag som stod på sidan höll på att frysa ihjäl. Det var med andra ord alltså bäst att jag stannade på sidan, jag känner att jag inte vill att mitt liv ska ta slut än.

Efter den persen åkte jag hem igen, grejade lite och välkomnade sedan min lära mor och syster när de som hem kanske 10 minuter efter mig. Mamma hade köpt en till byrå, så nu har jag fått en till låda som jag har ha saker i. Lådor är bra.

Till middag blev det kassler potatis och ägg, helt okej enligt min mening. Blev helt sjukt proppat mätt, men det var kanske det som var meningen.

Efter maten läste jag nästan ett kapitel ur "Brott och straff". Jag hade precis somnat när Sebbe ringde och väckte mig. Lika bra det, man ska inte sova så tidigt. Han frågade i alla fall om han fick komma och hälsa på lite - det fick han. Så vi låg och pratade lite och så i sängen och sen vid halv åtta var han tvungen att åka och jobba. Stackars liten som måste jobba till mitt i natten.

När han hade åkt kollade jag på "Men in trees", det var trevligt. Drack väl ungefär en halvliter saft till det, sjukt törstig. Och efter det läste jag klart kapitlet.

Och nu sitter jag här och skriver en totalt meningslös blogg och lyssnar på Led Zeppelin. Så kan det gå ibland. Sjukt nice musik i alla fall. Stairway to heaven, underbar låt.

Jaja... orkar inte skriva mer nu.

God natt

Tisdag 20/5 va?

Sitter hos Sara och pluggar och kollar på Life. Har det ganska trevligt om jag ska vara helt sjukt ärlig.

Ska väl dock hem om en timme eller så. Hoppa in i duschen och vänta på Sebbe. Tror jag ska läsa lite om jag hinner. Hoppas det., vill verkligen läsa ut den där boken innan jag måste lämna igen den. Jag vet inte om det är jag som är felande, men jag tycker verkligen att den är bra!

Imorrn är det stidentfotografering också. Alltså, det känns inte riktigt som att jag vill ta på mig studentkläderna till det. Visst, något vitt och mössan och så, men inte allt. Jag vill inte visa hela världen vad jag ska ha på studenten än, det är ju nästan hemligt! Jaja, måste prata med mamma om det där.

Men ja... nu ska jag väl fortsätta med historian så det blir ngt av det.

Hej svej

När man sitter på skolan och känner att man är ganska klar med läxorna

Jaha ja... nu sitter man på skolan igen. Tycker det är jävligt seriöst av mig att komma hit innan åtta för att plugga. Seriöst, men det är fan den gär tiden på dygnet man pluggar bäst, man har liksom inget annat för sig och nästan ingen annan är vaken så det är ingen som kan störa en heller. Det är ganska skönt faktiskt.

Jag har i alla fall suttit och läst två noveller och ett utdrag ur Röda rummet av Srindberg. Han var nog mycket speciell den mannen. Han liksom både hatade och älskade kvinnor, på ett besatt sätt.

Vi såg ett program om honom på en svenskalektion förra veckan, alla personer man intervjuade (det var faktiskt några stycken) verkade helt besatta av honom, precis alla. Det var helt sjukt att se hur de berättade om honom, som att de kände honom, som att han var deras älskare eller något.

Jag har tänkt att jag ska läsa någon bok av Strindberg en vacker dag, bara för att det känns som något man ska ha gjort. Mm... det blir nog bra med den saken.

Idag är det torsdag... skulle behöva träna, men vi får se hur det blir med den saken. köra bil ska jag visst i alla fall. Till Birsta tyckte jag mamma sa. Jag var ute och körde igår kväll också, det är som att när jag verkligen försöker att få det rätt och bra och så, så går det inte. Men när jag skiter i hur det blir då går det nästan bra. Dessvärre var jag nog en besvikelse för mamma... hon trodde att jag skulle ha hunnit lärt mig mer på tio lektioner, men det hade jag visst inte.

Jaja... vet inte hur det blir med klättringen imorrn heller. Det kan bli lite tight, men jag ska prata med alla inblandade + mamma så ska det väl gå att lösa på något sätt. Hoppas det är fint väder bara, annars kan det lika gärna vara... Åka till Brattberget i kyla låter inte som det trevligaste... men men, det finns ju kläder så man ska väl inte klaga egentligen.

image42


Avslutar lite fint med den här bilden från förra helgen. Brattberget och underbart väder.

Repellering

Måste faktiskt lägga in lite bilder på när vi repellerar också. För det är fett coolt.

image37
Lilja repellerar, han är fett cool.

image39
Jag repellerar, jag är coolast!

image40
Jag repellerar ner för en två meter hög vägg... det är helt sjukt coolt!

image41
Eftersom det var Olof som hade hand om kameran när vi repellerade blev han inte med på bild själv, men här är han i alla fall när han repklättrar... det är inte lika coolt som att repellera...

Lite mer bilder från helgen

Eftersom jag har så lite att göra tror jag att jag lägger upp några bilder till från helgen. (Egentligen har jag inte lite att göra, jag tycker bara att det jag har att göra är väldigt tråkigt så jag avbröt det lite med att blogga, you see?)

image33
Andra dagen: Detta är jag in action. Måste säga att det var lite klurigt att ta sig förbi det där stället, men jag klarade det i alla fall - och jag klarade leden också. (Snygg röv får man i sele också... NOT!)

image34'
Andra dagen: Olof klättrar... en led, kommer inte ihåg vad den heter. Men han klarade den i alla fall! Snyggt jobbat där!

image35
Andra dagen: Christian klättrar på för fullt, klarar dessvärre inte leden men det var snyggt ändå! Bredvid honom i grönt hänger kursledaren Johan.

image36
Andra dagen: Lilja klättrar här, tycker det ser riktigt bra ut. Tror att han klarade leden också, så grattis på honom!

(Copyright Olof Bjerke, antar jag)


Lycka

JAG ÄR SÅÅÅÅ HIMLA TRÖTT!

Om jag lägger mig ner på kudden nu så kommer jag ha somnat inom femton sekunder, men så kan jag inte göra, för Sara och Sebbe ska visst komma hit och typ äta och kolla på film... Sara ska duscha också. Men jag kan nog inte vara uppe längre än till tio typ... efter tio kommer jag somna vara sig jag vill det eller inte.

Men det har i alla fall vart så himla roligt idag! Jag är så glad att jag valde bort en utlandsresa mot den här kursen och Gotland. Det är så himla roligt, och vi har sån himla tur med vädret! Det kommer vara ren lycka imorrn att få kliva upp ur sängen och veta att man har en hel dag framför sig med BARA klättring. Ren och skär lycka.

Kanske lägga upp lite bilder sedan om jag får några från Olof, så får ni se hut fint vi hade det.

Hej svej


image25
Första dagen: Vi har precis tagit och ner på stranden och testar på de små klipporna, liksom innan vi ger oss på de stoooora. Lilja står och säkrar åt Olof och jag har skapat ett nytt mode med hjälmen på sniskan - det är hett.

image27
Första dagen: Dagen börjar lida mot sitt slut, Lilja ska precis till att klättra en sista gång men gör an snygg pose inför kameran innan han ger sig av. Olof står redo att säkra. (Jag tar bilden)

image32
Andra dagen: Vi har precis tagit oss till berget. Idag är även Christian med oss - han kunde nog inte ha sett mer tärd ut. I bakgrunden ser man mig skymta fram i grått och lite längre bak står Jonas och tar på sig selet.

image30
Andra dagen: Jag och Lilja står och säkrar åt Christian som har gett sig iväg på sin premiärtur någonsin. Han klarade inte leden, men han kämpade tappert. I röd tröja smyger Jocke omkring...

Mhmm

Nu är friden snart slut, mamma kommer hem om några timmar.

Jag vet inte hur jag har klarat mig så här länge dock. Datorn är på skolan för någon jävligt meningslös orsak och jag får inte tillbaka den förren på måndag. Det är förjävligt... Men nu sitter jag i alla fall vid min systers datorn medans hon duschar. Ett av få tillfällen jag är glad över att hon duschar läääänge.

Jaha... annars var jag med Sara, Sebbe och Oscar igår. Vi kollade på film och åkte lite bil. Filmen sög nog dessvärre... men den hade ju ett lyckligt slut i alla fall. När de hade åkt kollade jag och syster på Liftarens Guide Till Galaxen också... den var inte hälften så bra som boken, men den var i alla fall bättre än första filmen.

Nu lyssnar jag på Eminem. Han har bra texter tycker jag. Brukar lyssna på honom sådär en gång i halvåret kanske. Det är lagom.

Men nu orkar jag inte skriva nå mer.

Hej

RSS 2.0