Blä för bloggar som försvinner

Jag skrev ett jättefint inlägg, men så klart skulle allt jävlas med mig. Jag blir så arg. Så nu tänker jag bara göra reklam för mitt och mina kompisars företag Macasa UF.

Hej då

Eller?

Det är nästan så att jag tror att jag tycker att det är roligt att göra bort mig. Det gör liksom livet mer spännande. Eller?

Killing in the name of

They say that time will make all this go away
But it's time that has taken my tomorrows
And turned them into yesterdays

...

Jag är en mycket, mycket hemsk människa...

Fredag - dagen som numera tillhör helgen

Idag har jag och resterande delarna av företaget (Macasa UF) varit på banken och träffat en snubbe som skulle ge (?) oss ett konto och bankgiro. Jag har träffat den där snubben förut, han har vart hemma hos oss, men jag kände inte igen honom. Inte till utseendet i alla fall. Det är hemskt, jag brukar känna igen alla! I alla fall, vi fick inget konto eller bankgiro, han tyckte att vi skulle ändra lite i styrelsemöteprotokollet först. Vi ska tillbaka nästa fredag, samma tid, samma ställe.

Efter mötet skulle jag köpa mer tejp, inte för att den förra jag köpte är slut än, köpte den ju i onsdags eller något och det var fetaste rullen, så den är verkligen inte slut. Men den sög. Pallade inte handsvett. Det är inte bra, för man får handsvett när man klättrar, jag får det i alla fall, jag tror inte att jag är ensam. Men efter att ha testat den nya nu i ca två timmar känns det hoppfullt. Den sitter fortfarande bra. Jag är glad.

Nu ligger jag 17 minuter efter med badning och klippning av hunden. Hade tänkt börja klockan tre, men det suger så jävla hårt så jag började skriva den här bloggen istället. Har komit fram till att jag inte orkar klippa hela hunden, räcker med huvudet, ansiktet och tassarna. Är det någon som klagar får denna klippa resten själv. Huvudsaken är ju att hon ser och är ren.

Sen ikväll är det ridning och efter det ska jag och Malin på fest. Vi vet inte riktigt vart, någonstans i sidsjön, dock inte hos mig och inte heller i backen. Så jag har ingen aning. Förhoppningsvis vet Oscar, för det är han jag hade tänkt ringa och fråga sedan.

Imorrn är det kalas för min nu mer 17 år gamla syster, hon fyllde år igår. Vet inte riktigt vilka som kommer, men jag tror det blir väldigt bra i alla fall. Det brukar bli bra.

Nu tror jag att jag ska träna lite med hantlarna innan jag badad den där hunden. Ska ju inte klättra ikväll så, något måste jag ju göra.

Avslutar denna skiten nu
Hej

Gah...

Jag har tråkigt. Jag vill spela schack. Jag är alldeles för mätt. Jag är less.

Hjälp mig!! Skriv något roligt på MSN!! Ge mig O'boy!! Dansa macarena!! ... eller något. För jag är fär mätt för allt... och för less.

Jag vet inte vad jag ska skriva.

Hejdå

Hej

Tänkte bara säga hej, det är trevligt.
Hej då

Indeed

Näe... jag vet inte jag. Som vanligt med andra ord.

Har haft den första bollsportslektionen idag. Jag och Malin trodde att vi skulle få läsa A medans de andra läste B, men vi läser B vi med, antar att det blir så när man tillhör eliten.

Spelade ett litet parti schack i dag mot Christian också. Inte illa det inte. Schack måste vara det ulitimata spelet, det är verkligen roligt när man kan det. Man får sånna adrenalinkickar när man får till ett bra drag, när man schackar och när man har kommit på någon lysande plan. Nej fan, det där måste vi göra om.

Efter skolan begav vi oss till Malin, jag och Per... ja, Malin också naturligtvis. Hos henne kollade vi lite på One Tree Hill och så, åt lite också. Tack och lov... vet att jag tjurade på med att inte äta fast att jag höll på att hunga ihäl (skippade lunchen för att spela schack) men alltså, kändes inte nödvändigt. Jag skyller mig själv.

Sen åkte vi en sväng till stallet och fixade lite åt en häst. Efter det for vi till Malins mamma och kollade på utrensade jackor som vi ska sälja och spelade lite Guitar Hero. Trevligt värre... hade dock lite träningsabstinens, men jag antar att man inte kan träna alla dagar i veckan... även om det skulle vara roligt.

När vi hade spelat klart fakegura var det nästan dags för mig och Per att dra oss hemmåt. Kollade lite på Bridget Jones dagbok (nr. 2) sen bar det iväg till bussen. Vi åkte lite med en tant som skulle ungefär en hållplats... förstod inte hur hon kunde slösa typ 25 kr på den resan... men det gjorde hon i alla fall. Sen åkte vi vidare. Sen var vi hemma. Och nu sitter jag här.

Och nu orkar jag inte skriva mer.

Natti

The drugs don't work

All this talk of getting old
It's getting me down my love
Like a cat in a bag, waiting to drown
This time I'm comin' down

And I hope you're thinking of me
As you lay down on your side
Now the drugs don't work
They just make you worse
But I know I'll see your face again

Now the drugs don't work
They just make you worse
But I know I'll see your face again

But I know I'm on a losing streak
'Cause I passed down my old street
And if you wanna show, then just let me know
And I'll sing in your ear again

Now the drugs don't work
They just make you worse
But I know I'll see your face again

'Cause baby, ooh, if heaven calls, I'm coming, too
Just like you said, you leave my life, I'm better off dead

All this talk of getting old
It's getting me down my love
Like a cat in a bag, waiting to drown
This time I'm comin' down

Now the drugs don't work
They just make you worse
But I know I'll see your face again

'Cause baby, ooh, if heaven calls, I'm coming, too
Just like you said, you leave my life, I'm better off dead

But if you wanna show, just let me know
And I'll sing in your ear again

Now the drugs don't work
They just make you worse
But I know I'll see your face again

Dah

Näe... jag orkar inte. Hejdå

Träna

Nu sitter jag och väntar på att få åka å träna. Men en viss fröken Sara har ena jävla problem att komma iväg. Jag blir så arg... Det får inte gå till så här.

Nu verkar det som att det händer något i alla fall. Det är bra...

Men ja... jag hade inte så mycket mer att skriva just nu. :P Det var bara den där lilla aggresionen jag ville bli av med.

Tack för mig

Mitt i natten

Jaha... så har klockan lyckats bli mitt i natten igen. Jag blir så less. Eller inte, det är trevligt mitt i natten.

Kan inte påstå att jag är speciellt trött. Brukar inte bli det förren framåt två, men lite tidigare än så hade jag nog tänkt lyckas komma i säng.

Vet inte om jag skrev det i förra inlägget, men jag har haft det väldigt trevligt i helgen. Även om jag har hittat en del blåmärken och så som jag inte vet hur jag har fått. Sånt man får ta.

Näe... vet inte jag om jag orkar med det här med att skriva. Känner inte att det är så mycket jag vill skriva. Så ja... ni får väl ha det så jävla bra.

Hejdå


Mjao, kisse kisse

Jag hade glömt min tandborste!! Inte, inte bra alls! Men jag fick en av Sara som va jättefin och blå, jag är nöjd.

Ja... jag vet faktiskt inte riktigt vad som hände igår. Och även om jag hade vetat det skulle jag inte ha skrivit det här. Så... tji fick ni.

Nja... vet inte om jag har så mycket mer att tillägga just för tillfället. Vart ju ganska bra det här faktiskt. Jag är nöjd... igen. :D

Men ni får väl ha det eller något.

Hejdå

En snabbis

Håller på att fixa mig nu. Ska på fest hos Sara... eller fest och fest... men typ i alla fall. Vet inte vad det är jag har glömt... kanske inget, kanske något. Jag röster på något. Vi får se vad det är sedan.

Aa... näe, vet inte... tänkte bara uppdatera lite nu innan jag sticker. För sen lär jag inte ha det i åtanke.

Men jaja... ska fundera ut vad jag har glömt nu.

Hej svej

Morrn

Hej hopp i lingonskogen!

Idag är det lördag. Och vad gör man på en lördag? Det återstår att se. Hittils har jag ju inte gjort så mycket i alla fall. Men det är väl så det ska vara. Ta det lite lugnt och ladda inför kvällen... Vad som nu än händer då.

Näe... nu vet jag inte vad... har typ inte så mkt mer att skriva. Funderar på att träna lite med hantlarna... kan behövas, jag är lite klen. Måste ha lite mer styrka om jag ska klära de där lederna jag pratade om förra inlägget. Jag vill så gärna klara dem! Har inte klarat någon röd led ännu... det är sååå irriterande! Men jag känner att det är på G, och det känns bra.

Men jaja... hantlar va det. Så nu har jag inte tid med det här mer. Återkommer antagligen senare.

Ha de

Lite att göra

Jag är helt slut och det ska bli skönt att sova.

Vet inte riktigt vad jag ska skriva... har så sjukt ont i fingrarna, och det är så sjukt trevligt! :D Nästa gång jag klättrar... då jävlar. Håller på med två leder, och det går bara bättre och bättre. Tycker att de är roliga också. Det är bra!

Undra när jag ska gå och köpa skorna bara... om man måste visa att man är medlem eller om de tror på en ändå.. för jag vet inte när eller ens om jag kommer få en bekräftelse på att jag är det. My climbing friends fick inte det förra året iaf. Men de blev medlemmar ganska sent, så det kanske hade något med det att göra.

Väntar väl kanske nästa vecka också, sen köper jag dem ändå. Skulle vara så jävla skönt med ett par skor som faktiskt sitter som de ska. Använder ett par låneskor nu i storlek 40! De jag ska köpa är i storlek 35,5! Jag menar HALLÅ?! Det är verkligen inte roligt. Dessutom skaver de in i hälen, för det är värsta mysko formen på dem.

Men alltså, jag tror jag har skrivit om klätterskor i de senaste 5 inläggen säkert. Kan inte tänka mig att det är så roligt att läsa om. Jag ber om ursäkt.

Ska kanske på bio imorrn med mamma och Linnea och se Rotatouille, eller hur det stavas. Men jag vet inte om jag kommer orka, det är väl dessutom på svenska och det är ju inte så jävla poppigt in my opinion. Den börjar någongång vid tolv också... det är ungefär då jag brukar kliva upp. Fast går jag och lägger mig snart så kanske jag vaknar vid tio till och med... vem vet? Inte jag i alla fall, och troligtvis inte du heller.

Den enda jag chattade med gick och fikade nyss också... så jag har inte så mycket annat att göra än att skriva blogg. Men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om (om jag inte ska skriva om klätterskor alltså).

Ska kanske på fest imorrn, men jag är väldigt tveksam. Dels för att jag inte har något att dricka, dels för att jag nog inte ens har råd att köpa något att dricka, dels för att jag inte vet varken hur jag kommer dit eller hur jag kommer hem och dels för att jag inte känner så många som ska dit. Hade jag fått ta med mig någon så hade jag kunnat gått, men jag har liksom inte mage att fråga. Vart bjuden av en som är bjuden, så det är kanske inte direkt läge att bjuda in mer folk.

Jag får se vad det blir istället. Det lär väl finnas folk som är frivilliga att ställa upp på att göra något mer eller mindre roligt. Jag är inte orolig. Och om det inte händer något kan man alltid sitta här och vara social med någon avlägsen bekant på MSN. Det är inte alltid helt fel det heller.

Men nu har det vart dött på MSN i en kvart... hur länge tyckte han att jag skulle stå åt med detta? Att inte ha något speciellt att göra... jag menar, jag är en väldigt raslös person, inte jämt, men ofta. Och när jag är rastlös kan man inte lämna mig med inget att göra. Det är fel.

Nej, skämt och sido. Finns det ingen ledig fingeromplåstrare i krokarna? Känner att jag skulle behöva en sån nu. Inte för att jag egentligen behöver plåstra om fingrarna, men om det är något som måste plåstras om så är det dem. Men i alla fall, det är inte för att det behövs, utan mer för att det skulle vara trevligt med sällskapet. (Alla kvalificerar sig dock inte som trevligt sällskap, no offence.)

Nja: Nej. Jag vet inte jag. Har det inte hänt något spännande innan tolv går jag ock lägger mig då. Jag gäspade nämligen precis. Och så nu igen. Känner mig så skönt trött, både i huvudete och i kroppen. Kan det bli så mycket bättre? Kommer sova som en liten gris. *Nöff nöff* (Låg humor, inte bra.)

Sen på måndag är det nya shemat som gäller. Vet inte vart det har tagit vägen dock. Jo, här är det. Ska lägga till Operativsystem också, eller jag ska fråga om jag kan hoppa på den kursen. Skulle vara sjukt bra, för då saknar jag inga fler poäng sedan. Jippi!

Fan vad jag önskar att jag hade något vettigt att skriva. För då hade jag ju verkligen haft något att göra. Nu bara sitter jag här och sitter och skriver bara massa ovettigt. Konstiga meningar och dålig grammatik. Jag är hemskt ledsen, jag kan skriva bra egentligen.

Näe... vet inte om man kanske ska sätta punkt nu snart då. Fikarn bara fikar och jag håller på att somna. Det är inte lätt när det är svårt, som någon smart jävel sa en gång i tiden.

Sov gott vettja och testa inte knark, det är inge bra.

Fredag

Fredag, skönt! Ska träna massa, massa. Först rida och sen klättra... åååh, vad jag längtar!

Mamma och Linnea, och Sara också tror jag, ska kolla på mig när jag rider idag. Roligt med sällskap i stallet, men jag hatar hästen, så jag lär blir förbannad. Dumt av mig att hata hästen egentligen, det är ju bara jag som är en dålig ryttare, men, men. Jag jobbar på det i alla fall.

Efter det ska jag alltså klättra. Lite tråkigt att jag inte klöpte några klätterskor i går, men han som skulle ha sålt dem till mig tyckte att jag skulle kolla om det var någon som skulle sälja sina först. Tror inte att det finns någon som ska sälja några skor dock, än mindre i min storlek, och jag vet inte om jag vill ha några begagnade heller, därför kommer jag köpa dem på Wått&torrt ändå, men nu är jag medlem i klätterklubben, så nu får jag rabatt! :D

Efter alla aktiviteter lär jag väl inte hinna eller för den delen orka så mycket mer idag. Vet inte om det gör mig så fruktansvärt mycket. Har inte så mycket pengar att göra något med liksom. Än mindre när jag ska köpa dyra skor. Längtar dock tills jag har köpt dem! Jag är så kär i dem! Haha, kär i klätterskor. Men jaja, jag är det även om det låter dumt.

Men jaja, uppdaterar väl lite senare antagligen. När alla är ute och gör något roligt och jag sitter och är helt slut. Jag längtar.

Hej svej

Jovars

Fy fan vad jag är bra på att baka! Heja mig! :D

Bakar

Nu bakar jag. Det är fan inte varje dag det. Vet inte om jag tycker det är så roligt... men scones är grymt gott! ... så jag antar att det är mödan värt.

Annars vet jag väl inte... hade bara inget annat att göra än att skriva blogg.

Känner att jag är lite småless på allt och alla... vet inte vad det är med mig. Alla är typ jättretrevliga och så och jag är bara så... elak. Har redan blockat två eller tre personer idag. Men jag har liksom inget behov av att chatta med idioter.

Även att jag VET att jag inte är trevlig, ändå ORKAR jag bara inte vara trevlig. Vet inte varför i helvete man inte orkar det, men det gör jag inte. Tycker alla är idioter idag. Allt alla säger är bara dumt... jag är dum.

Hej då

Grattis

Idag är det torsdag. Bara en lektion i skolan och min morfar fyller 77.

Efter skolan var jag på stan med Sara. Jag skulle till Wått&torrt för att köpa klätterskor. Vart inte några skor dock, de som de hade satt inte alldeles perfekt så han tyckte att jag skulle höra om det var någon på klubben som hade några till salu. Kollade på hemsidan när jag kom hem, men icke. Eller det fanns ett par till salu, med de var för stora. Tvivlar ganska starkt på att det är någon som har samma storlek som mig överhuvudtaget (35,5-37). Det är nämligen flest killar på klubben. Men jag ska i alla fall se till att betala medlemsavgiften idag så fick man lite rabatt på skorna, 20% typ, det är ju inte helt fel. Sen måste jag bara tillbaka å köpa dem.

Imorrn är det sista dagen med det nuvarande schemat, nice. Tredagars helger väntar, ledig varje fredag. Hur jävla underbart är inte det då?

Saknar dock fortfarande 50 poäng. Lite surt, men jag och Malin fick i alla fall vara med på bollsporten. Skönt, dels för att jag får två tillfällen till i veckan på mig att röra på fläsket och dels för att jag nu då bara som sagt saknar 50 poäng. Hur jag ska göra med de resterade 50 poängen som saknas återstår att se, funderar i alla fall på att hoppa på Operativsystem-kursen. Då har det fixat det sen, tror det kan bli bra.

Men nu ska jag gå å duka så vi kan äta pannkakor.

Svej

Kort kort

Jaha... ändrat lite på bloggen igen... vet inte när jag kommer vara nöjd, men någon gång förhoppningsvis.

Har inte gjort så mycket idag. Skrivit två prov, haft religion, vart på informationsmöte om UF-mässan i Nordic och jagat rektorn.

Sen kom jag hem, åt lite, pillade lite på datorn sen iväg och träna. Gick jävla bra idag (eller igår, rent tekniskt) om jag får säga det själv. Kommer gå lysande nästa gång, jag känner det på mig. Fick lite trevliga tips och så, vart väldigt bra.

Nja... vet inte om det var så mkt mer för den här gången. Lite lamt idag, men det måste väl få vara det någon gång också.

Ha det

PS.

PS. Så här står det om amen på wikipedia: " Amen är ett ord från hebreiska och arabiska. Den hebreiska formen är אמן, 'Āmēn och den arabiska är آمين, 'Āmīn.

Ordet är ett utrop eller uttryck som återfinns i Koranen och Bibeln. Det används inom judendomen, kristendomen och islam. Ordets ungefärliga översättning är "sannerligen", "trovärdigt" och "låt det så ske"."

Så det så. DS.


Idag och Idag

Jag är fortfarande fetnöjd med min blogg! (Men funderar redan på vad jag skulle kunna förbättra...)

Idag har vart en väldigt skön dag faktiskt. Började med en mattelektion som varade i ca 30 minuter. Sista matte E-lektionen någonsin. Jippi! Efter det hade vi fetaste hålet. Jag och Malin åkte hem till mig och drack saft och kollade på TV. Klockan tio började vi spamma Per med SMS, för då ville vi spela Guitar Hero. Han vaknade och vi åkte dit.

Väl där visar det sig att de har stängt av strömmen ungefär 3 minuter innan vi anlände. Timing kallas det. Så istället åkte vi tillbaka till mig och kollade på två avsnitt av One Tree Hill. Personligen följer jag inte den serien, kollar bara när jag är med de andra två nördarna. Men den är faktiskt bra.

Efter de två avsnitten lagade jag mat så fort jag kunde, för då var det bara 20 minuter kvar tills fysiken började. Vi lyckades ganska bra och kom bara 5 minuter för sent.

Efter fysiken slutade vi. Mycket trevligt, om det är någon som frågar mig. Då gick vi och plingade på hos rektorn för att prata om hur det blir med våra saknade poäng och om vi får ha Bollspel A. Men hon var inte hemma. Så då vi åkte  till Vattjom och Malins mamma för att (äntligen) spela oss less på Guitar Hero. Jag tycker det gick strålande.

Efter det, vid halv sju bar det iväg in mot Matfors centrum för att köpa kebeb. Vi orkade nämligen inte laga mat. Kebeben var lika god som vanligt och till den såg vi ett avsnitt av OC. Nice, som utländarna säger.

När maten och OC var slut var det dags för pluggandet som vi hade skjutit upp hela dagen. Det gick faktiskt bra att plugga, och hade jag lagt ner lite mer tid på det hade det nog gått ganska bra på provet också. Nu satsar jag dock bara på G. Lite lamt av mig...

Klockan tio över nio var det dags för mig och Per att gå till bussen som skulle ta oss hem. Hon körde som en galning, men vi överlevde. Känns bra, för nu har jag liksom klarat av en dag till i livet! Det är det faktiskt inte alla som gör... Låt dem vila i frid. Amen. Varför säger man amen föresten? Måste ta reda på det.

Så det blir väl slutet för denna blogg.

Lev väl

Fixa själv! :D

Alltså! Vilken fin blogg jag fixade då!  Alldeles rosa och fin med blommor! Är jag bäst eller är jag bäst?! Jag är definitevt bäst! Haha! :D

Retro Blue

Så där ja! Vart Retro Blue. Tråkig, men inte lika tråkig. Hade ju lyckats välja den tråkigaste av dem alla förut, naturligtvis. Förstår inte varför heller... Jag är ju inte en tråkig person! Roligast i stan ju!

So... How do you like it?

Design

Måste föresten säga att jag har valt en sjukt tråkig design på min blogg. Varför har jag gjort det?! Jälvigt dumt av mig, men jag antar att jag va på tråkhumör just den dagen. Ska nog byta till någon annat nu, inte för att de andra är jävla mkt roligare, men än dock.

Hej då igen

Fysikplugg och bilåkande

Kom precis hem från Malin, där jag va och pluggade. ...eller precis och precis, det var väl en halvtimme sedan, men ja. Petitesser. Åkte med Per. Jälva trevlig åktur det där. Pratade om massa viktiga saker, som typ... fartkameror och... hellyset på bilen.

Pluggade hos Malin ja... det gick ju alldeles strålande! Fysik, fysik o du helige fysik, Gud vad jag hatar fysik. Du kan verkligen inte vara nöjd med din skapelse. ... Gud, du finns inte.

Så där ja... kort, kortare, kortast. Finns det verkligen inget mer att skriva om? Det måste det ju göra! Men ja... det kommer liksom inte till mig.

Men nu ska jag nog läsa mailet jag har fått. Det är nämligen lite spännande eftersom jag väntar på mail från min mindre käre far. Vet i och för sig inte om jag kommer få något, men spännande är det.

Så, adios mina vänner!

Mjopp

Nu har jag inte skrivit en blogg  på hela dagen! Det är förjävligt. Men men... man kan inte alltid skriva blogg. Livet är hårt... och om jag skulle skriva blogg hela tiden vet jag inte om det skulle bli speciellt bra bloggar. Det är det kanske inte nu heller. Men ja... livet är hårt som sagt.

Vad har man gjort idag då? Nja, inte mkt faktiskt. Ska iväg till Malin och plugga sedan. Förhoppnigsvis kommer jag fatta ngt så att jag får G på provet. Gud vad jag hatar fysik! Men jag tror jag har skrivit någonstans att jag hatar matte mer, det beslutet står jag fast vid.

Nu sitter jag och chattar på MSN... det är sjukt, jag är en jävla MSN-nörd. Värst i Sverige. Jämt ska jag hålla på, jag blir så less! ...eller inte (a) jag tycker det är fett trevligt. Så fortsätt skriva för all del!

Undra om jag ska äta något nu... vet inte när Malin och Mats kommer och hämtar mig. De skulle handla ungefär nu så... vet inte när de kan tänkas vara klara. Ska kanske ringa till mamma också och säga att jag kanske inte är hemma när hon kommer hem. Tycker det verkar vettigt.

Så ja... jag ska väl göra det jag då, så får ni göra vad fan ni vill. Jag tror det blir sjukt bra om vi gör så! Eller va? Ja, vi säger så.

Ha det


Trasiga glasögon

Nu har Per och Malin åkt. Så nu är det tyst. Jag fundrar på att ta mig en pepparkaka. Verkar som en vettig idé.

Mina glasögon har gått sönder också. Det är mindre bra, men jag får en anledning att köpa nya, vilket ju inte är helt fel kanske. Det enda som är fel är ju att de är en aning dyra... Jag har inte råd med dyra saker. Jag är för snål för det. Detta var grymt onödigt! Jag måste tigga pengar, håller ju på att bli tokig redan ju. Fast de kanske kan laga dem. Då skulle de kunna få byta styrka samtidigt. Ser ju lite sämre nu än för 4 år sedan... tyvärr.

Men ja... jag vet inte jag om jag orkar skriva så mkt mer. Börjar bli jävligt sugen på den där pepparkakan nu.

Hej då

Olika

Jaha, så var det mörkt igen.

Sitter och väntar på att Per och Malin ska komma. Vi ska plugga det oerhört roliga och intressanta ämnet fysik. Jag hatar fysik, nästan lite mycket som jag hatar matte. Jag menar; vad ska man ha skiten till? När hade de tänkt att jag skulle ränka ut rörelsemängden? När jag åker bil eller? Sitta där och ränka. Fan det är nog farligt det. Men varför ska jag veta hur många kgm/s (kilogrammeter per sekund) ett föremål har? Det är som det är liksom. Big deal?

Jaja... jag har fysikprov på ondsag vare sig jag vill det eller inte. Så det är väl bara att plugga då. Känns bra att veta att det inte kan gå mer än åt helvete i alla fall. Jag tror det är fint och trevligt i helvetet. Det är bara alla kristna fanatiker från länge sedan som har svartmålat Satan, elakt gjort av dem. Han är nog trevlig bara man lär känna honom. Som Jesus eller vem det nu är säger: "Allt vad ni vill att människorna skall göra för er, det skall ni också göra för dem". Jag vet inte om Satan räknas som människa dock... men det borde ju gälla honom också tycker jag. Så är man snäll mot honom är han säkert också snäll. Kristendomen är så dubbelmoralisk.

Skriva högskoleprovet ska jag göra också... måste anmäla mig snart. Tror det kan komma att gå riktigt bra faktiskt. Sen vet jag inte om jag ska skriva det till hösten också... Det tiden den sorgen.

Men ja... jag vet inte jag. Nu åkte mamma och hämtade Carro som har spelat cup eller något i Sollefteå. Gick säkert bra det.

Hejs

Söndag med ovanligt fint väder

Söndag med härligt väder. Vaknade halv tolv (!) helt av mig själv. Tycker det är imponerande med tanke på att jag brukar vakna vid ett (no matter what) och dessutom gick och la mig vid tre,halv fyra i morse. Jag är nöjd.

Har vart ute och gått med mamma och hunden i det fina vädret som väl håller sig till imorrn och sen är det slask och regn igen... (suck). Vi gick och pratade och hade det allmänt trevligt... Kan dock inte släppa det där med vädret. Jag vill ha vinter!

Vet inte vad som händer nu. Jag borde väl plugga egentligen men det är ju så fruktansvärt tråkigt! Men jag tror jag ska skicka in en grej till en av mina lärare i alla fall, i hopp om att det hjälper mig att inte få ett IG.

Läste lite på Uppsala universitets hemsida igår. Nu är jag inne på jurist igen. Tror det kommer hålla sig så nu. Jag tror det blir bra så. Måste dock läsa upp lite betyg innan jag kan gå det överhuvudtaget. Men det blir nog bra i slutändan. Det kommer lätt vara värt det i alla fall. Tror att det är trevligt i Uppsala med, det ser trevligt ut och jag gillar att det är ett gammalt universitet.

Men jaja, ska kolla lite på de andra universitetens hemsidor nu och kanske ställa mig i bostadskö.

Ha det suckers!

Film del 2

Vi såg The Cleaner. Faktiskt ganska bra... ger den 3,5/5. Helt klart sevärd. Sen kollade vå på Rocky 4 på tv:en Tiden gick fruktansvärt fort och jag har skaffat mig några nya blåmärken. Eller rättare sagt; Per skaffade dem åt mig. Tack Per.

Ja... vet inte om jag har så mkt mer att tillägga nu då... Jävla kort blogg. Men men. Sånt som händer ibland när det går som det går. Eller va?

Imorrn är det för övrigt redan söndag. Jag hatar söndagar. För då är det måndag dagen efter och skola och tråk och snart prov igen. Gärna två prov samma dag! Det är fan inte lätt att plugga till. Faktiskt. Speciellt inte när man för det första inte kan ett skit om ngt av proven, för det andra antagligen ligger risigt till i det ena ämnet och för det tredje måste lägga ner jävla massa tid på det andra. Det är fruktansvärt förjävligt!

Men nu ska jag avsluta den här bloggen för ikväll.

God natt

Film

Nu ska vi snart till Sara och kolla på film. Undra vad vi ska se... ska nog hyra något i alla fall. Verkar ju trevligt... Då kan vi köpa lite godis också... jag är godissugen.

Hejdå

Igår

Igår vart det inte så mycket blogg inte. Det berodde på att jag hade annat för mig typ hela dagen, kom inte hem fören halv ett på morgonen. Var i och för sig hemma ett par svängar för att äta lunch och packa första gången och för att byta kläder andra gången, men jag startade inte datorn en enda gång igår faktiskt.

Anledningen till att jag inte hade tid att starta datorn var för att jag red, eller först var jag i skolan, sen fick jag följa med Malin och rida. Det är väldigt trevligt. Vi var inte klara i matfors stall förren halv sex ungefär, då var det bara hem till malin, hon bytte kläder och jag gick på toa och sen gasa iväg till Färsta och rida lektion för min del, Malin tittade på. Det gick för övrigt inge bra att rida, jag hatar dressyr, men det är väl lika bra jag lär mig.

Sen tog vi driven på Max, för klockan var åtta och vi kände att vi varken hade tid eller lust att laga mat då, för vi skulle till Per och spela Guitar Hero. Mycket roligare än allt som har med mat att göra.


Men jaja... vet inte vad som händer idag. Malin jobbar till halv nio sen får vi väl se. Förhoppningsvis blir det något roligt då. Fast grejen är ju att allt egentligen är roligt, eftersom det blir vad man gör det till. Så, det blir roligt. Och nu orkar jag inte skriva med.

Hejdå


Jao.. typ (det här med rubriker är svårt!)

Men sådär ja! Nu funkar det ju igen. Vad lycklig jag blir! Eller så är det bara en skenmanöver för att få min förbannad sen när den här bloggen inte läggs upp. Hur som helst så känns det ju bra för stunden.

Idag har jag i alla fall skrivit prov i Matte E, sista provet i Matte E. Jag är väldigt nöjd över att den kursen nu är över, men dessvärre presterade jag nog bara ett IG nu på sista provet, men det ska nog inte sänka mig i det totala betyget hoppas jag. Gör det det blir jag väldigt förbannad...

Imorrn å andra sidan är det prov i Religion A, sista där med. Vet inte alls hur det kommer gå. Man borde väl veta en del om kristendomen bara sådär, men hur det går på povet kommer nog mestadels bara bero på vad det är för slags frågor hon ställer. Det gör det kanske alltid, ställer hon sånna man kan går det bra och tvärt om, men det är inte riktigt det jag syftar på. Hursomhelst så tänker jag inte dividera mer om det.

Imorrn är det även fredag. Denna underbara fredag. Då ska jag rida bland annat och sen kanske vi ska till Malins mamma (eller till Per) och spela guitar hero. Jag tror det kommer bli en höjdare!
Måste fixa skjuts till och från ridningen bara... hoppas mamma ställer upp. Det blir så jävla sent annars... får jag inte skjuts tror jag inte att jag är hemma förren vid halv elva! Och det är ju helt sjukt, då ridningen slutar halv åtta! Lägger jag fram det så som jag har gjort här i bloggen går hon nog med på att skjutsa. Hä-hä-hä...

Näe... nu är det ju faktiskt dags att sova, ser jag på klockan. Den är mycket och jag ska upp tidigt imorrn.

Hoppas alla har det bra i sina stugor (eller vad fan ni nu bor i).

God natt

En rubrik

Okej. Less. Hade skrivit värsta fina lilla bloggen, så sket det ner sig och den försvann. Jag blir förbannad. Aldrig ska man få vara riktigt nöjd. Bara korta, korta ögonblick som man glömmer innan de är förbi. Jävla skit.

Inte kan jag skriva om allt heller. Jag skriver på känslan och vad än jag hade för känsla när jag skrev föregående, försvunna inlägg så är den helt försvunnen nu och utbytt mot hopplöst raseri som osynligt sprider sig i mina armar och fingrar.

Ibland bara hatar jag internet. Samtidigt skulle jag nog få ett psykbryt utan det. Kanske är det just därför jag hatar det så mycket när det inte vill samarbeta med mig. Eller det är inte kanske där för, det är därför.

Nej,  nu börjar hatet avta och tröttheten smyga sig på igen. Antar att det är då det är dags att sova. Det var för övrigt det som den förra bloggen handlade om; hur skönt det är att sova. Och hur underbart det är att bli väckt och sedan komma på att man inte alls ska upp utan att man lugnt kan glida in i drömmarnas värld igen. Höjden av lycka.

God natt

100 poäng sökes

Hemma igen från en kort dag i skolan.

Fick reda på nya schemat idag också. Det preliminära i alla fall. Såg verkligen inte helt fel ut, men när jag och Malin var och kollade vart på schemat idrotten var utlagd fick vi reda på att det inte skulle vara någon. Det är ju bra att få reda på att man saknar 50 till så här sista terminen. För förutom idrottspoängen så saknar jag betyg även i trafikantutbildning, jag har inte ens ett streck vad jag vet. Det känns jävligt poppigt att sakna 100 poäng så här på upploppet.

Förhoppningsvis ser även det obligatoriska schemat så där bra ut, för då ska det väl inte vara så svårt att klämma in två kurser till tycker jag.
Vi ska försöka övertala bollspelsläraren att vi kan få vara med när de andra har Bollspel B fast vi är med på Bollspel A:s kriterier. Vi tycker att det borde gå men Sture säger att de inte brukar gå med på det. Men men, jag och Malin är ju ett par riktiga drömelever... det borde gå!

Imorrn är det även matteprov... fy fan säger jag för det. Vad ska man med all denna jävla matte till? När kommer jag behöva integerera en jävla diff. ekvation? Det vet inte jag och faktiskt inte min mattelärare heller. Det är i alla fall sista provet i Matte E-kursen, så lite glädje kommer jag ju känna när det är över... bara det att sen börjar ju nästa mattekurs, matte diskret. Den kursen tycker till och med min lärare är onödig... eller han tyckte i alla fall inte att den var bra. Frågan är bara varför han tycker det. Om det är positivt eller negativt för min del. Tror nästan det kommer gå bättre i diskret faktiskt... hoppas i alla fall.

Och på fredag har vi det sista provet i religion också, kristendom. Jobbigt att kristendomen var på så många sidor bara... hade kunnat ha det först istället så hade det vart gjort nu och vi hade haft något lättare och trevligare prov framför oss. Det är ju redan så jävla mycket plugg nu... Men, men, det går inte att ändra på nu.

Jao, ja... det var väl det då kanske.

Dancing with myself

Ja, jaha...

Vad ska man skriva om idag då tro? Det blev så djupt igår så jag är alldeles matt idag. Haha, livet är hårt.

Näe, men ja...

Har vart i skolan idag då, som vanligt. Enda jävla dagen man börjar som vettigt folk. Det är förjävligt. Jag är inte vettig. Jag är ju jag.
Jaja, kompenserar med en fin sovmorgon imorrn i alla fall. Det ska bli sååå skönt!

Annars hägrar det ett och annat prov nu såhär i slutet av period 2. Kan det bli mycket värre när två av dem dessutom är matte och fysik? Nej, inte för min del i alla fall... och det är ju den som räknas i den här bloggen. Så... plugg, plugg, plugg lär det bli några dagar här framöver.

Har även gjort några "När-du-ska-dö-tester". Låter skitroligt va? Haha! Enligt ett test skulle jag bli 93 år, enligt ett annat skulle jag bli 98 år och enligt ett tredje skulle jag vid 105 års ålder dö på grund av att jag blir mördad. Enda anledningen jag kom på för att jag skulle bli mördad när jag är 105 är att mina barnbarnsbarn är i behov av min förmögenhet. Och eftersom jag inte skulle känna någon smärta och då jag ändå är 105 ser jag inget fel i det. Om jag nu har en förmögenhet så måste det ju betyda att jag har tjänat ihop bra med pengar på något sett. Jag är nöjd.

Annars är det ju som alla vet (till och med jag nu efter att ha frågat) lillördag imorrn, även kallad onsdag. Ganska trevlig dag det ändå. Dagen innan dagen innan dagen man får gå hem och ta det lugnt. Den ligger också mitt i arbetsveckan, det kan ju inte vara helt fel att ligga där. Ganska obetydlig egentligen, men jag gillar den ändå.

Ett fint slut skulle kanske inte sitta helt fel nu, men jag tycker att jag är ganska dålig på det ändå. Kan bara fortsätta och fortsätta i all oändlighet (om jag hade orkat).

Men men, slut som slut. Ni lär ju märka det ändå.

Hej då

Framtiden

Tänkte bara skriva lite nu innan jag går och lägger mig.

Första dagen i skolan idag. Kändes förjälvligt. Fast roligt också. Kul att ha något att göra igen, täffa alla... även om jag träffade de flesta även på lovet. Men det är ju lite rutin i det hela och man känner sig inte så lat. Hehe...

Kommer verkligen, verkligen sakna skolan när vi slutar. Jag vill inte ta studenten. Studenten var en tid för mig som jag aldrig trodde att jag skulle komma till. Den låg så långt borta, så avlägset. Studenten var bara något som de stora barnen tog. Jag är ju ett litet barn, jag kan inte ta studenten nu. Hur ska det gå? Vart ska jag ta vägen?

En termin kvar, sen gäller det. Sen är det livet som väntar, mer plugg i och för sig, man kanske flyttar jag hemifrån, kanske måste jag klara mig själv, kanske måste jag dra upp rötterna som sitter så väl förankrade här i Sundsvall och försöka överleva på annat håll. Kanske blir det jobb först. Skramla pengar för det som komma skall. Jag ska plugga vidare, frågorna är bara när och var.

Livet är så spännande men ändå så stort och läskigt. Man vet aldrig vad som händer, det är det som är tjusningen. Tänk, man vet inte ens om man överlever dagen när man kliver upp på morgonen. Man vet inte vilka chockbesked som lurar runt hörnen. Man vet ingenting. Men jag vet inte om jag hade velat veta heller. Om jag hade fått välja hade jag nog tackat nej till att få reda på allt i förväg. Finns ju ingen poäng med den vetskapen.

Jävla djupt vart det nu i alla fall. Har en tendens att bli det när jag lägger manken till.

Aja, sängen väntar.
Ha det.


Vad händer med pojkarna?

En berusad man som skjuter ihjäl ett barn på en meters avstånd brukar inte få sympatier.
Men pappan i Rödeby har vänt ett nytt blad i Sverige.


Åtalet mot den 50-årige
mannen kom i fredags och berättade ett mer brutalt drama än vad som tidigare varit känt. Mannen sköt direkt på pojkarna, i ryggen och i bröstet. Han gick ut mot dem på gårdsplanen och sköt på nära håll.
Den döde 15-åringen, Simon, tycks till och med ha bett för sitt liv, svårt skottskadad, stående på knä. Den scenen gör mig gråtfärdig. 15 år, obeväpnad, blodig, och så ett skott rakt in i bröstet, av en vuxen man.
Ändå präglas rapporteringen och reaktionerna av en slags förståelse. Familjen hade ju trakasserats i åratal. Mopedpojkarna härskade över skogarna som fullfjädrade Bandidos. Nu hade de kommit till gården mitt i natten för en slutgiltig uppgörelse, polisen fanns långt borta nere i Karlskrona, de skrek att de skulle döda. Vad gör man?
Ja, vad gör man med svenska tonårspojkar?

Könsschabloner är alltid ett svårt kapitel eftersom de så ofta inte stämmer. Efter ett par decennier av medvetandehöjande kollektivisering av kvinnor vet vi vilka risker som finns. Men i ett avseende schabloniseras det alldeles för lite i svensk samhällsdebatt: det går inte bra för pojkar, som kollektiv.
Brottsstatistiken är förödande. Pojkar, eller unga män, begår i praktiken alla våldsbrott, hatbrott, sexualbrott, och så vidare. Fast samhället har blivit oändligt mycket rikare och skolorna mycket mer sofistikerade i sociala frågor ligger de aggressiva brotten på samma nivå eller strax över.
Huvudproblemet verkar faktiskt inte vara socioekonomisk bakgrund eller tillgång på alkohol eller frånvarande pappor. Huvudproblemet verkar vara pojkar i tonåren.
Statistiken från skolan - som ju är pojkarnas huvudsyssla - är lika nedslående.
Hur man än vänder och vrider på statistiken från grundskola och gymnasium finns det bara en slutsats - att vara pojke är ett mycket svårt problem. Det finns ingen kategori som det går sämre för än kategorin pojkar. Invandrade flickor får numera bättre betyg än svenska pojkar. På högskolan är kvinnorna sedan många år i klar och snabbt växande majoritet. Pojkarna kommer faktiskt inte in.
Huvudproblemet är inte svensk eller utländsk, rik eller fattig, småstad eller storstad, låg- eller högutbildade föräldrar - huvudproblemet är att vara pojke.

Inför dessa faktum finns en irriterande låt-gå-mentalitet. Att pojkar slåss är en naturlag redan på dagis och de urusla skolresultaten har än så länge inte utlöst något större larm. Våldet betraktas inte som ett könsproblem utan som ett samhällsfenomen och i skolpolitiken är det skolans problem som diskuteras, inte skolpojkarnas. Om bara flickornas resultat räknas skulle svensk skola för övrigt toppat de internationella rankinglistorna.
Pojkarnas intresse för våld
och ointresse för skolan definieras mest som ett slags biologiskt tillstånd. Tonårspojkar är djur och räddningslöst bortom politikens redskap.
Här någonstans tror jag förståelsen för Rödebypappan hämtar sin näring. För vad gör man om motorburna bestar står och bankar på ens dörr, visserligen beväpnade med endast ett vedträ, visserligen bara 15 år gammal, visserligen på knä, bedjande för sitt liv?

Dåvarande jämställdhets-ministern Margareta Winberg fick utså mycket spott och spe när hon i slutet av 90-talet efterlyste en ny mansroll. Diskussionen gick i baklås direkt och fokus flyttades snabbt och tryggt tillbaka på kvinnans underordnade ställning. Men Winberg var något viktigt på spåren.
Pojkarna behöver bli mer som flickor. De behöver sitta i knät på dagis. De behöver ta ansvar för ordningen i klassrummet. De behöver lära sig empati och rita hjärtan och tycka om fröken.
Pojkar har också känslor. Tragedin i Rödeby har säkert många bottnar, men en är med säkerhet en urspårad pojkkultur som inte möter motstånd förrän det är försent.


 

Av PM Nilsson - Expressen


Jag tycker det är grymt bra skrivet. Synd om pojkarna, men jag tror att det är ganska sant detta. All statistik, det där om att tjejer är i majoritet på högskola och universitet, att många pojkar är brutala och oftast tillbringar tiden i stora, skräckinjagande gäng... det stämmer. Det är synd. Man ska ju dock aldrig dra alla över samma kam, men jag känner verkligen igen mig i det som står från när man gick i grundskolan.

Ja... det var väl det.


Runaway train

Eftersom ingen jävel vill skriva blogg så att jag har något att göra så får jag väl ta saken i egna händer - å skriva en egen. Det blir kanske inte helt fel.

Vet inte vad jag ska skriva om dock, ska ju sova nu egentligen, skola imorrn... Tur man börjar 12 i alla fall.

Mamma trodde dock att jag var sjuk och tyckte att jag skulle sjukskriva mig till imorrn (eller idag rent tekniskt), detta för att jag diskade. Det är ett ganska dåligt tecken va? Aja... man kan faktiskt inte vara bra på allt här i världen (även om jag är bra på sjukt mycket), min svaghet råkar vara städning och sånt (inte för att jag tror att någon tycker detta är direkt roligt, själva städningen alltså. Jag vet ju att det finns sånna som städar för att de tycker att det är så roligt att ha det rent, men det är en annan femma). Det är inget jag kan rå för.

Men men... jag tror inte jag kan ringa till skolan och säga att jag sjukskriver mig på grund av att jag diskade. De skulle tro att jag hade en skruv lös (vilket är alldeles riktigt).

Men ja... klockan är, som ni alla vet att den är, väldigt mycket (om man ränkar på att det liksom egentligen hör till natten och inte till morgonen) när den är halv ett på måndag morgon.

Hoppas ni alla mer och mindre utvecklade människor där ute i världen sover, eller kommer sova riktigt, jävla gott.

Hej då!

She's only happy in the sun

Okej, det är förjävligt... jag håller på att dö av uttråkning. Jag vet inte vad jag ska ta mig till! Och nej, jag vill inte sova. Helt seriöst, vad, mina vänner, vad! ... ska jag göra?

Man kan i och för sig alltid plugga, alltid. MEN, vem vill det? Inte jag i alla fall, den saken är helt klar. Inte ens när jag har så tråkigt som nu, för plugg gör det alltid tråkigare, utom när man jobbar.

Jag tror föresten att jag ska kolla på en "konsert" med Stephen Lynch, haha! Så rolig!

Hej då era bokstavskombinationer

The Bad Touch

Ja... det är väl kanske dags att man inviger det här året med en blogg då.

Hade ett väldigt trevligt nyår faktiskt, fest för första gången på massa, massa veckor! Inte illa det inte. Satt och pratade politik och musik typ hela kvällen. Var kanske inte det bästa att prata politik på fyllan då man typ inte kommer ihåg vad man säger, men det var roligt iaf.

Sen på onsdagen var det dags att jobba igen, torsdagen med. Har dock fått en kortläsare så det går lätt att lägga in musik på mobilen nu, så jag hade iaf musik att lyssna på nu! Det hjälper väldigt mkt om man säger så, för som jag tror att de allra flesta vet så är det inte det roligaste att städa. Och tycker man (som jag) att det är sjukt tråkigt och för all del onödigt att städa sitt eget rum oftare än varannan vecka typ, så tycker man verkligen inte att det är roligt att städa 3-4 våningar varje dag...
Men men, det gick bra och nu är jag ledig.

Vet dock inte vad som händer idag. Vet inte ens OM det händer ngt idag... Hittills har jag bara ätit frukost och suttit här... fan alltså, man har inget liv!


Ska kanske klättra sedan iofs. Om jag känner att jag orkar och så, tränade typ 2½ timme igår och syster var med också. Tror och hoppas att hon tyckte det var roligt, hon var faktiskt ganska duktig också.

Näe... nu vet jag inte vad.

Hejdå


RSS 2.0