Varning

Okej... de två nedanstående texterna är som de är. Men det är min blogg, skyll er själva om ni läser.

Farväl

Hur jag än gör kan jag inte förstå det. Hur mycket jag än försöker får jag inte in det i min hjärna. Han kan inte vara död, han bara kan inte. Det finns inte med på kartan.


Jag sitter längst fram, närmast anhörig. Vädret är underbart, fåglarna kvittrar, vinden leker i träden som ännu inte har fått några löv. Ljuset i kapellet är lugnande, det liksom smeker blommorna som står uppställda runt kistan. Sextio personer sitter och snyftar tyst för dig. För att du inte finns längre. Jag försöker att inte tänka på det, för har jag en gång börjat gråta kan jag inte hejda mig. Jag tittar på ett arrangemang med blommor som står uppställda framför mig. Bara tittar, tänker inte. Det går i kanske tio sekunder innan tanken slår mig med full kraft igen; Du finns inte mer, jag kommer aldrig att få vara i din närhet igen.


Det är inte en präst som håller i avskedet av dig, det är en musiklärare - Lasse. Han håller i begravningen av samma anledning som den hålls i kapellet, du var ateist och inte medlem i Svenska Kyrkan. Han pratar om dig och sjunger sånger om vart annat. Det är jättefint, ingen präst hade kunnat göra det bättre. Jag märker att jag sitter och hoppas på att din ande är med i kappellet och ser hur fint det är, hur många som har kommit för att hedra och minnas dig.


Någon gång i mitten av det hela läser Lasse upp min dikt. Han gör några fel men det stämmer ganska bra ändå. Jag sitter och hoppas på att du är där och hör den, den var ju trots allt till dig. När han läser den kan jag inte hålla mig längre, stora tårar rullar ner för mina kinder, hjärtat håller på att sprängas, luften verkar svika mig. Allt jag vill är att få en minut till med dig. Allt jag vill är att säga hur mycket du betydde för mig, hur stor du var i mina ögon. Men det går inte, min chans är förbi och det kommer inga fler.


Folket har börjat röra sig runt dig. En efter en lägger de en ros på din kista, säger något ord, bockar sig och går. Det är rörande att se hur många som tyckte så mycket om dig, det är rörande att se hur många som förstår det lika lite som jag - att det faktiskt är du som ligger i kistan, att det faktiskt inte är världens sämsta skämt.


När siste man gått ut ställer vi oss, dina närmaste, runt dig. Jag kan inte säga något, det här är inte mitt sätt att säga farväl. Det enda jag tänker på är att det inte kan vara du som ligger i kistan, du var så levande alldeles nyss, det kan inte vara du. Jag står där och önskar så innerligt att detta bara är världens sämsta skämt, jag står där och hoppas av hela mitt hjärta och jag lovar och svär att jag ska skratta tills jag storknar åt det. Men det är inte världens sämsta skämt, det är dagens sanning. Du lever inte längre och du kommer aldrig att leva igen.


Tiden stannar inte, livet går vidare. Jag vet inte hur det gick till, men livet verkar inte ha märkt att du inte längre finns med i hans spel. Det är svårt att förstå hur livet kunde undgå att märka det, du som levde det så väl. Du som verkligen levde. Jag försöker trösta mig med att du i alla fall fick leva i sjuttiosju år, fler år än många andra. Att du fick uppleva fler än de flesta, att du nog var lycklig, nöjd och stolt över det du åstadkommit. Men det går inte, ingenting i hela världen kan trösta mig. Om du återuppstod skulle jag inte ifrågastätta någonting, jag skulle bara vara glad över att du var tillbaka. Om du återuppstod skulle jag säga precis vad jag kände, jag skulle inte låta chansen gå förbi en gång till. Dessvärre kommer jag inte få en chans till.


En tanke

Jag sitter ute på altanen och läser Liftarens Guide Till Galaxen. Caroline och Tony sitter bredvid och pratar. De pratar om morfar. De pratar om samma sak som jag ofta tänker på; att de tror att morfar är här, att han är inne någonstans och gör något, att han snart kommer komma ut och prata med oss. Vi vet alla att det inte kommer att hända, att sakerna man tror att han håller på med inne aldrig blir gjorda.


Vädret är underbart. Solen skiner, det finns inte ett moln i sikte på himlen och värmen är underbar. Fåglarna kvittrar, glassbilen har kört omkring i området och spelat den välbekanta melodin, som alla barn känner till, säkert hundra gånger. Grannens hundar skäller i kapp. Gräsmattan börjar bli grön och knopparna på träden har precis spruckit upp. Det luktar nytt, fräscht, liv. Det luktar vår.


Jag kan inte hjälpa att jag ibland stannar upp i mitt läsande och tänker att morfar skulle ha älskat den här dagen. Han och Tony skulle ha tvättat bilarna tillsammans, skrattat, pratat BMW och blivit nöjda med resultatet. När de vart klara skulle vi ha fikat; vetelängd, sockerkaka, havreflarn och mandelskorpor, alltid samma. Vi skulle ha njutit av försommarvärmen och av fikabrödet, vi skulle ha pratat och skrattat.


Jag målar upp det hela för mitt inre, sluter ögonen och minns alla dagar det har vart precis så här - sörjer alla dager som aldrig kommer att bli så, tänker på alla rundor som vi aldrig kommer gå, på alla samtal vi aldrig kommer ha, på alla måltider vi aldrig kommer dela. Mitt hjärta brister igen, för vilken gång i ordningen vet jag inte. Strupen snörs ihop, tårarna tränger sig på. Varför just min morfar? Varför just nu? Varför kunde han inte få vara med på min student i alla fall?


Solen går i moln tillsammans med min sinnesstämning. Kylan som smeker min hud påminner mig om att det faktiskt fortfarande bara är den tjugofjärde april. En dag till sedan kommer inte heller hans kropp längre att finnas, han ska kremeras och hans aska ska spridas över havet, beblanda sig med det, upplösas av det. Han ska för alltid bli ett med sitt element, med sitt andra hem.


Jag känner att jag måste lämna altanen. Få vara ifred, låta tankarna ebba ut, få lugna ner sig. Jag vill vara ensam en stund och minnas honom, sörja honom. Jag vill känna att han finns inom mig, att han aldrig kommer lämna mig helt. Helst av allt vill jag känna hans närvaro, hans ande, hans styrka, men jag känner inget sådant. Jag känner bara den jobbiga situationen som jag och alla hans närstående har ställts inför. Jag känner bara sorgen jag måste bemästra, smälta, låta sjunka in och att mitt hjärta behöver plåstras om. Annars är det dött, lika dött som morfar.


Han är borta, som uppslukad av jorden. Hans närvaro försvann med hans medvetande. Det är ofattbart, otroligt, det vill inte gå in i min hjärna. Jag minns minuterna efter att han för alltid hade somnat in. Att hans medvetande var borta kändes lika väl som ett slag i magen, men att han aldrig kommer komma tillbaka är lika ofattbart som universums uppkomst.


Jag vill inte veta hur mormor känner det. Hon hade känt honom i sextio år, säkert begrundat alla hans egenheter, vant sig vid dem, älskat dem. Hon hade upplevt nästan hela sitt liv med honom, hela sitt liv minus nitton år. Vad hon går igenom nu måste vara värre än att plocka ur hjärtat. Vid närmare eftertanke måste det vara precis det som hände - hennes hjärta blev urplockat av en högre makt, de måste ha skurit upp det i bitar, hällt salt på bitarna, dragit bitarna i skiten, stampat på dem och sist med inte minst limmat ihop dem med Karlssons Klister och stoppat in dem igen som en liten skitig, död hjärtklump. I jämförelse kramade de nog bara om mitt hjärta lite oförsiktigt.


Jag lugnar ner mig. Är man borta för länge börjar de misstänka saker. Ute på altanen skiner solen igen. Caroline och Tony sitter tysta, njuter av värmen, tänker på vem-vet-vad. Liftarens Guide Till Galaxen ligger där jag lämnat den; stor, tyst, blå, uppvärmd av solen. Jag sätter mig i stolen igen. Den är obekväm, hård och utsliten. En sekund minns jag ett tillfälle förra sommaren när vi hade suttit och fikat på altanen. Morfar hade suttit i stolen jag nu satt mig i, han hade njutit av solen, pratat, skrattat. Jag slår bort minnet och öppnar boken som omfamnar mig i en stor kram av Science Fiction, mina tankar uppfylls av den och morfar är återigen glömd för en kort stund, vid kapitlets slut tränger han sig på igen och allt börjar om för början.


Sånt e' livet

Tisdag idag... snart fredag. Det här är nog det första fredagen, om inte i hela mitt liv så i alla fall på mycket, mycket länge, som jag inte sett fram emot.

Jag, och så klart resten av min klass också, har i alla fall skrivit historiaprov idag. Jag tror att hårdpluggandet igår hjälpte en del faktiskt. Får jag inte VG börjar jag grina, men jag vill helst ha ett MVG. Eller alltså... vem vill inte det? Men jag känner att det kanske skulle kunna vara så att jag skrev MVG, så aa. Hoppas... Det skulle ju vara lite synd att bryta den fina sviten på bara MVG hittills i historia.

Innan historian hade vi bollspel också. Det var riktigt roligt idag fast vi hade basket. Mitt lag var i alla fall ett riktigt pygmélag, jag skulle gissa på att medellängden låg på runt 165 cm, det är inte speciellt bra medellängd i basket som nog alla vet. Vi gjorde i alla fall ett mål på tre matcher, en 3-poängare. Hehe, starkt jobbat tycker jag. Vi hade det lite tufft där... inte nog med att alla var längre än oss (i medellängd så klart... och ja... precis alla var ju längre än mig... men så är det ju alltid. :D) så satt basketkorgen fel, det gick inte att få i bollen. ;-)

Sedan hade vi lite fysik och mentorstid också. Det var fett tråkigt, men det gick ju. Jag ska inte skriva fysikprovet förren i maj... typ om två veckor. Men ingen behöver vara orolig, jag kommer inte få mer än G ändå... om ens det. Jaja... life's hard.

Ha det.

Hurt - Christina Aguilera

Seems like it was yesterday
When I saw your face
You told me how proud you were,
But I walked away
If only I knew what I know today
Ooh, ooh

I would hold you in my arms
I would take the pain away
Thank you for all you've done
Forgive all your mistakes

There's nothing I wouldn't do
To hear your voice again
Sometimes I wanna call you
But I know you won't be there


Oh, I'm sorry for blaming you
For everything I just couldn't do
And I've hurt myself by hurting you

Oh, I'm sorry for blaming you
For everything I just couldn't do
And I've hurt myself by hurting you

Some days I feel broke inside
But I won't admit
Sometimes I just wanna hide
'Cause it's you I miss
And it's so hard to say goodbye
When it comes to this, ooh

Would you tell me I was wrong?
Would you help me understand?
Are you looking down upon me?
Are you proud of who I am?

There's nothing I wouldn't do
To have just one more chance
To look into your eyes
And see you looking back

Oh, I'm sorry for blaming you
For everything I just couldn't do
And I've hurt myself, oh

If I had just one more day
I would tell you how much that I've missed you
Since you've been away
Ooh, it's dangerous
It's so out of line
To try and turn back time

I'm sorry for blaming you
For everything I just couldn't do
And I've hurt myself..
By hurting you


När allt bara kan bli sämre, då är man lycklig

Idag har jag skrivit matteprov, gått i skogen och ridit.

Jag tror matteprovet gick okej. Borde bli ett G i alla fall, hade inte pluggat på sannolikhetsläran tillräckligt så... det sket sig lite.

Efter provet och lunchen åkte jag, Lilja och Olof upp på Norra berget för att leta reda på en klippa som någon hade hittat för några veckor sedan. Vi gick och gick och gick... och sen gick vi lite till. Efter att ha gått närmare en timme hittar vi den äntligen. Eller äntligen... det var ganska trevligt att gå också faktiskt, fint väder och till och med i skogen var snön nästan helt borta. Enda nackdelen var att marken var ganska osäker, lösa stenar, kottar och jord. Gamla mörkna träd och ett och annat stup var liksom lite i vägen.... fast ändå en del av själva grejen.

Väl framme vid väggen kommer jag på att byxorna nog inte är de bästa, begränsad rörlighet och dessutom trasiga... på, ska vi säga, fel ställe. Men efter lite övertalning testar jag ändå en lätt femma, eller det stod att det var en femma men jag tror att det bara var en fyra. Jag testade den i alla fall med kom fram till att jag är jävligt feg utan crash pad eller lina så jag sket i klättringen denna gången och passade på att pressa lite i stället, nu när det var så fint väder.

Killarna däremot klättrade på ett tag. Jag var tvungen att hålla andan ett par gånger när de tappade fötterna eller så, men alla överlevde. Dagen blev alltså ganska lyckad.

Sedan har jag kommit på att jag inte ska åka utomlands längre. I alla fall inte just nu. Istället ska jag gå en klätterkurs för 1700 : -. Jag tror det kommer bli alldeles lysande. Sedan tror jag inte det är så många som kommer sakna mig på resan heller, om det nu blir så att de kommer iväg. Man kan ju bara hoppas att de kommer ha lika trevligt som jag kommer ha på kursen. Jag är väldigt positiv till den. Ska bli kul att få lära sig liksom.

Ja, och sen red jag också. Det gick bra och var ganska roligt, men jag orkar fan inte skriva om det.

Aa... ha det, eller nåt.

Att skära sig på ett papper så att man börjar blöda måste ändå vara höjden av lycka - att veta att man lever

Sitter och pluggar matematik ensam på mitt rum. Det är skönt, och oerhört tråkigt, fast samtidigt roligt på ett ytterst bakvänt sätt. Vi ska ha prov i morgon på kapitel 3 och 4, satslogik, algoritmer, sannolikhetslära, kombinatorik och lite annat tjafs.

Jag vet inte vad jag ska göra med all matte. A, B, C, D, E och diskret. Fullkomligt onödigt vetande, fast ändå inte. All kunskap är bra kunskap. Dessvärre kommer jag inte ihåg så mycket av C, D och E. Jag hade nog kunnat göra något bättre med tiden, lärt mig något annat. Men det är som det är nu, man får göra det bästa av situationen.



Nu är det heller inte långt kvar tills morfar ligger i jorden. Jag vet inte om jag har kommit till rätta med att han är död eller om jag bara låtsas. Jag tror nästan jag förstår nu, börjar grina så fort jag tänker på det nästan. Arg är jag också. Varför just han? Varför så smärtsamt? Varför nu? Varför, varför, varför... ?

Han dog under påsken - jag kommer inte vilja fira påsk igen.
Han var en del av min jul - jag kommer inte vilja fira jul igen.
I alla fall inte på x antal år.

På ett sätt var han en del av vardagen också då han ringde nästan varje dag för att checka av hur skolan och alla aktiviteter artade sig. Jag hoppas att jag aldrig komma glömma hur hans röst lät. Jag hoppas att jag aldrig kommer glömma hans leende. Jag hoppas att jag kommer glömma hans sätt. Och jag hoppas att ingen kommer glömma honom - någonsin.

Jag saknar honom så fruktansvärt mycket. Även om jag minns honom med glädje så grinar jag när jag tänker på honom.

Det är inte det att jag saknar tider som har varit med honom, jag sakar tider som aldrig kommer komma. Att längta tillbaka är en sak, det har jag gjort. Att sakna är en annan och jag har aldrig saknat något jag redan har upplevt. Men när man vet att man aldrig någonsin mer kommer att kunna uppleva något med någon igen, då saknar man, man saknar så fruktansvärt mycket. Även om man inte vet vad det är man saknar.


Ni som läser min blogg kanske tycker att jag tjatar om min morfar, men hade ni känt honom så hade ni förstått. Dessutom stod jag min morfar väldigt nära och när jag kommer å tänka på honom, liksom riktigt ordentligt, så måste jag bara få skriva av mig. Helst hade jag velat att hela världen hade fått veta vilken otrolig man min morfar var, inte perfekt, men otrolig. Tyvärr är det ingen mer som någonsin kommer träffa honom, det är synd för jag tror det hade uppskattats av både honom och personen i fråga. Han var speciell. Han förtjänade inte att dö. Det kändes inte som att han var riktigt klar med livet. Tyvärr var visst livet klar med honom...

Det värsta och bästa med livet är att man inte kan styra det.

Det bästa med morfar när han dog var att han såg så nöjd ut, han såg så nöjd ut att man, trots all sorg, var tvungen att le. Det såg ut som att han var nöjd med vad livet hade gett honom och som att han ändå dog lycklig. Det är nog långt ifrån alla som har den turen, att dö lycklig. Så även om jag är ledsen för allt jag inte hann uppleva med honom så är jag ändå glad för hans skull.


Nu måste jag tyvärr fortsätta pluggandet, jag såg att tiden hade gått fort.

R.I.P Morfar - Jag kommer aldrig att glömma dig

Det är jag

Allt är mitt fel... så ni vet. Jag gör det inte med flit eller så men det blir fel hur jag än gör. Jag är hemskt ledsen för det.

Jag kommer dessvärre inte bli perfekt... någonsin. Så lämna mig nu eller lev med mina brister.


Jag vet att det inte är så ofta som jag är riktigt bitter... eller jag känner mig inte bitter så ofta, hoppas det märks. Men när jag är bitter är jag oftast riktigt jävla bitter och det är jag nu. Någon kan känna sig skyldig till min bitterhet... eller kanske inte all bitterhet, men det var i alla fall någon som fick bägaren att rinna över så att säga. Inga namn nämnda.

Jag känner att jag skulle vilja äta mig tjock på choklad just nu. Äta tills jag spyr och sen äta ännu mer. Äta tills jag dör av näringsbrist.

Lite skit

Eftersom jag inte har något bättre för min tänkte jag att jag skulle ta å skriva några rader i den här bloggen som typ ingen läser. Vad det nu är för mening med det. Den enda som tjänar något på det är ju jag som får fördriva lite tid, typ. Och ni får veta vad jag tänker på ibland och ibland får ni veta vad jag har gjort... och ibland får ni inte veta mycket alls.

Jag lyssnar i alla fall på Rise Against. De är så sjukt bra! Fast sångaren ser så himla gay ut! Det är synd, för han sjunger som en gud, så hade han vart lite snyggare så hade jag nog vart kär i han. "Dont't hold me up now I can stand my own ground I don't need you help now you won't let me down down down!" (Så tror jag att han sjunger i alla fall...) Det är alltså Prayer of the refugee... ni som inte har Guitar Hero eller lyssnar på dem. Jag tycker ni ska införskaffa den här låten på valfritt sätt... eller "Swing life away" den är skitbra. Lugnare också. Men jag tror jag måste ångra mig... sångaren ser inte alls gay ut. För för det första kan man inte SE gay ut, jag ber om ursäkt och för det andra ser han ut som... jag vet inte riktigt... någon tecknad figur.

Jaha... jag ska ut ikväll också... jag kommer inte palla. Lika bra att dö nu ffs. Känner mig som en manet. Skillnaden mellan en manet och mig är att den ändå skulle hålla formen i vatten... jag skulla bara sjunka som en sten. Haha... lika bra det kanske. Men jag förstår inte varför musiken slutar spela... jävligt tattigt. Musiken dissar mig. det är förjävligt... kallt är det här också. Fy fan...


Men ja... det var i alla fall lite fest igår. Jag hade väldigt trevligt jag, hoppas alla andra också hade det. Vi spelade Guitar Hero och drack sånt där man inte ska dricka. (Nej, inte GHB) Sen åkte alla hem och jag kunde somna vid sju. Fast det var lite svårt... haha. Rädd att jag skulle försova mig och mamma skulle komma hem och se all jävulskap. Men det gick bra. De åkte från fjällen när jag gick upp typ. Hade kunnat sova en timme till. Men men... man ska fan inte sova för mycket, då man kan ju missa något.

Nej... jag undrar om inte jag ska börja läsa "Liftarens guide till galaxen" snart. Förstår inte att jag inte har läst den tidigare. Det är ju en klassiker typ! En bra en också om man ska fråga de jag har frågar som har läst den. Detta är alltså en gåta, en ren och skär gåta. Fast jag vet inte om jag kanske somnar om jag börjar läsa en bok nu... kanske ska gå å äga någon på GH bara för skoj skull.

Skriva mer tänkte jag inte göra i alla fall.

Hej svej


Köttbullar och makaroner

Ikväll ska jag klättra, så det så. Och imorrn ska jag också klättra. På lördag vet jag inte om jag ska klättra... men jag tror inte det. Sen på fredag tänkte jag festa också... fast jag vet inte vart riktgt än. Men det fixar sig.

Kom precis hem från dagens vistelse i skolan. Det var en ganska tråkig dag faktikst. Och på bollsporten var det tempoboll... det är tråkigt. Jag är tråkig, jag vet. Men jag orkar inte anstränga mig, det blir som det blir.

Och idag ska vi äta köttbullar och makaroner:

Jag öppnar frysen och står å tittar in i den, Carro kommer.

Carro: Ska du äta NU?

Jag: Nej, jag bara funderar på vad vi ska äta sen...

Carro: Jaha... Varför har mamma köpt sånna där! (Hon syftar på lådorna med färdiglagadmat)

Jag: Jag vet inte... men de är äckliga... Jag tycker hon kan äta dem själv nån gång...

Carro: Ja... Men vad ska vi äta då?

Jag: Jag vet inte... Köttbullar?

Carro: Ja, eller korv!

Jag: Neeej... köttbullar är godare.

Carro: ... aa

Jag: Köttbullar och makaroner?

Carro: Makaroner! :D

Jag: Det blir bra.

Carro: Gud va vi är påhittiga, alltid köttbullar och makaroner. XD


Våran kostcirkel när mamma inte är hemma består alltså av köttbullar och makaroner i princip. Så nu vet ni det. Och nu måste jag byta låt, för jag vill lyssna på Rise Against.

Hejdå

Piiiiiiiiiiip!*

Nu är jag jävligt bitter! Inte nog med att det har kommit massa jävla skitsnö som jag bara vill ska försvinna så loggades jag ut ur blogghelvetet och det jag hade skrivit försvann. Nej, jag hade varken skrivit något viktigt eller långt men jag blev fortfarande arg! Det är så jävla störande att allt jävulskap bara ska gå åt helvete hela jävla tiden!

Fan va fint det hade suttit med en jävla hög med tallrikar och en jävla betongvägg. Fan va skönt det hade vart att krossa massa jävla porslin. Tagit i ända från tårna och bara smashat skiten in i väggen. Underbart! Helt jävla underbart!

GAAAAH!!!

Bah!

Jag hatar blogg.se...

19

Igår fyllde jag 19. Woho! Tårta och massa paket! ... eller nej... jag skrev ju prov hela dagen istället. Men på kvällen, då jävlar. :D Fett kul hade jag i alla fall. Hoppas alla andra också hade det. :-)

Tänkte att jag skulle skriva lite om igår, men va fan. Var man inte med  så var man inte det. Too bad.

Men kul hade jag som sagt och tårtan och paketen får jag idag istället, så det löser sig.

Hejrå

PS. Sara tyckte att det var dåligt av mig att inte kommentera att hon fyller 18. Men Sara du fyller faktikst år idag inte igår. Men grattis för all del gumman. :-)
DS.

Min dikt till morfar

När ljusen har slocknat
och elden dött ut
När orken har falnat
och du andats ut
När hjärtat som tappert slagit i takt
har slutat att slå, har sagt upp sitt kontrakt
Då samlas vi runt dig och säger farväl,
ler åt ditt minne och hedrar din själ
För du var stommen att luta sig på
Du var platsen dit man kunde gå
när världen var kaos och allting fel
var du den som kunde göra en hel


Du kunde allt mellan himmel och jord
och aldrig nånsin du saknade ord
Historier du berätta', det hade räckt till en bok
och i verkstan' du byggde ditt skinande lok
Med kameran runt halsen du rundan gick
och bilen i garaget var jämt i strålande skick
och fastän du hade temprament för två
gick inte bättre morfar att få



Ja, det är jag som har skrivit den till min morfar. Skratta inte är ni snälla... eller så bara så jag inte märker det. Tack på förhand.


Blogg blogg

Jao... sitter på skolan nu dårå. Håller på med mitt tal till nationella provet. Det är faktiskt inte alls roligt och nu fick jag en känsla av att jag skulle behöva skriva om allt igen också för att det  kommer vara något som inte stämmer. Det är verkligen inte en rolig tanke, för talet som det är nu är nästan färdigt.

Men aa.... inget folk är det här heller. Inte ens någon jag inte känner. Men det är kanske lika bra det för jag sitter och lyssnar på Mudvayne. Det är typ ett av världens bästa band enligt mig. Undra om det kanske bara är Metallica som är bättre, jag kommer inte på något annat för tillfället i alla fall. Så det är nog så det är.

Men alltså, för att återgå till talet. Jag skriver om Big bang... typ. Sjävla nationella provet handlar om saga och sanning och jag försöker få till en text om sanningshalten (?) i Big bang teorin typ, tror jag. Det skulle kunna vara så i alla fall.

Men men... från plugg till något mycket roligare! Mina fingrar! Eller rättare sagt hur mina fingrar har kommit att bli i det tillstånd de är i. De är verkligen inte vackra kan jag lova; fingertopparna är alldeles bortskavda och det är typ valkar under alla leder på alla fingrar utom tummarna, för de använder jag inte så mycket. Men det blir alltså så när man klättrar... kul kul.

Men nu kom Stefan.

Hej då

Behöver du sommarjobb?

Om det är någon som tycker att den behöver sommarjobb kan man skriva till bolagsverket: [email protected] 

RSS 2.0