Qd:s!

Jag jag köpt mina första quickdraws! Och de är så fina, så fina! De är röda med wiregrindar och det är fem stycken. Jag är så nöjd!

Jag tycker dock att det är lite synd att alla klättersaker kostar så mycket. Det är ingen billig sport att hålla på med ska i veta. Tur man i alla fall har 10% rabatt om man är medlem i klätterklubben, alltid något.

675+995+650=2310 kr har jag lagt ut på utrustning hittills, och det är inte mycket utrustning alls! Det är ett sele, ett par skor och nu fem qd:s! I och för sig fick jag 1000 kr i presentkort när jag tog studenten, men annars är det där vad jag hade betalat för allt. Det är jävligt dyrt... typ som att rida (som jag för övrigt kom på att jag skulle ha gjort precis nu) fast mycket, mycket roligare!


Annars har jag väl inte gjort så mycket idag, förutom att ha vart på wått&tårrt. Städat lite, chattat lite, lagt ut en bok (Political ideologies) till försäljning här, rastat hunden, diskat toalettsitsen, pratat i telefon, lagat mat och åkt bil. Jag har med andra ord inte gjort så mycket för världsfreden.

Nu ska jag kolla vad blondinbella har haft för sig idag. (Egentligen behöver hon väl kanske inte länkas, den som inte har hört talas om henne är milt uttryckt rätt efterbliven, men rätt ska vara rätt!)

Hej svej!


Ajje!

Jag har så ont i min mun! Jag håller på att få en visdomstand och jag tror inte den växer riktigt som den ska. Det känns som att den trycker mot tanden bredvid och växer typ snett eller något. Det är fruktansvärt, fruktansvärt plågsamt och jag vill bara till tandläraren nu! Dessutom värker det i hela tandköttet på höger sida, på grund av den där jävla tanden alltså, jag vill bara slita loss käken, det hade vart underbart.

Annars är det måndag idag och jag vet inte vad som händer. Hoppas jag får ett fint mail av någon på Mittuniversitetet för jag hittar verkligen inte vart det står vad för litteratur jag ska köpa... och det börjar bli lite brottom nu för skolan börjar på måndag.

Lite läskigt det där med skolan, eller läskigt och spännande och roligt och jag vet inte vad. Jag ser verkligen fram emot det och hoppas det kommer vara skitkul! Och så hoppas jag att jag har valt ett program jag kommer trivas med och tycka är roligt så klart, för tycker jag det är roligt så kommer det gå alldeles lysande.

Jag vet dock inte än vad jag ska bli, men jag läser bara det här tre år så ska jag "bli" något så måste jag ändå läsa några år till och när jag har läst det här, rätt breda, programmet så kanske jag har kommit på vad jag vill bli, jag hoppas på det i alla fall. Annars får jag väl ta ledigt något år då och ta reda på det då.

Men men... Jag tror det blir bra till slut.

Ha det

Helgen

I fredags var jag, Sara och Lillmalin ute och gjorde byn. Först var vi och hälsade på (läs: förfestade hos) Linnéa i Målsta, det var jättetrevligt. Sen vid elva, halv tolv kanske, åkte vi in till stan för att gå på krogen. Det gick inte så bra faktiskt.

Först skulle vi till BK men där blev inte Sara insläppt för att hon var för full. Konstigt tyckte vi som hade facit i hand, för hon hade inte druckit speciellt mycket. Hon blev i alla fall ledsen och började gråta, och det var kanske inte så bra om man, som vi, faktiskt ville komma in någonstans. Vi gick i alla fall vidare till Irish, där vi redan hade kommit in en gång för att prata med folk eller något, men nu kom vi, eller Sara, så klart inte in, och vi hade ju inte druckit något mer sedan första gången, men hennes ögon glänste och var röda, precis som de gör om man är väldigt full eller har vart ledsen, vakten trodde naturligtvis att hon var dyngrak, men han var snällare och sa att vi skulle ta en varv runt kvarteret och nyktra till lite.
 
Vi gick och satte oss runt hörnet och pratade och kollade på folk sedan gick vi tillbaka och kom in. Vakten sa dock till mig att hålla koll på Sara som var nyktrare än mig, mycket roligt. Inne på Irish tog vi oss ett varsitt glas, sjöng med i alla låtar och dansade en ful sittdans, det var roligt på riktigt. Sedan stängde de och vi åkte till Max och åt stripes. Sebbe mötte upp oss där, stackarn hade fått sitte uppe hela natten och vänta på mig, eller oss och sedan när vi kom hem fick han inte ens sova med mig. Livet är hårt.

Efter max åkte jag och Sebbe hem och kollade lite på TV och väntade på att Sara skulle joina oss, tror hon kom vid tre, halv fyra, vid fyra gick vi och la oss. Sebbe och hunden i min säng och jag och Sara i mammas säng. Vi låg uppe och pratade jättelänge och hade jätteroligt... tror jag. Jag tycker mig komma ihåg att jag hade roligt i alla fall. Sedan somnade vi.

Tack tjejer för en riktigt trevlig kväll och jag hoppas ni kommer ha ännu trevligare i Turkiet!


    

Jag har tagit en riktig fjortisbild på mig själv och en jättefin bild på Sara och Lillmalin.

Jag tittar på pingis och skriver en blogg

Jaha ja... nu är jag klar och sittet och väntar på att de andra ska komma. Det blev senare än de hade tänkt det tror jag, men det gör inte mig något. Nu hann jag ju bli klar innan de kom, och det är ju verkligen inte dåligt det inte.

Märker nu att jag nästan aldrig tittar på tangenterna längre när jag skriver heller. Måste i och för sig vara ganska länge sedan jag slutade med det, men ja. Det var nu jag märkte det. Då kanske ni tänker att "HAHA! Fan vilken sopa som inte slutat titta på tangenterna förren nyss!" Men grejen är den att jag inte började sitta vid datorer på riktigt förren jag var typ 16, innan dess var det mest min syster som occuperade familjedatorn. När jag blev 16 fick jag dock en egen dator genom skolan... eller min egen blev den väl inte förren jag tog studenten och köpte ut den.

Nu är i alla fall Sara och Malin på g. Lovely, då är det snart middag.

Hejs

En festlig fredag

Jag ska festa ikväll... känns märkligt då jag inte har druckit mig full sedan midsommar. Det tycker jag är en prestation, verkligen... i alla fall om man vet hur ofta jag drack förut, tror jag får tacka Sebbe för det.

Hoppas det blir roligt i alla fall. Ska fika lite nu och sen ska jag äta vid halv sex kanske med Sara och Lillmalin. Det gäller att grunda bra när det var så pass länge sedan man drack. Tacos blir det i alla fall, den vanliga festmaten. Jag undrar verkligen hur många gånger vi har ätit tacos och hur många av de gångerna vi söp oss dyngraka efter... jag skulle gissa på en sådär 80-90% faktiskt.

Men nu ska jag som sagt gå och göra mig en god liten fika, som blev lite försenad pga en viss pojkvän... hähähä...

Men ha det

En förbannelse?

Det känns nästan lite som en förbannelse. Familjen åker till solsäkra Turkiet och bara för att jag inte följer med så är det naturligtvis skitväder hela veckan de är borta. Underbart!

Livet

Idag är det lördag, på riktigt. Jag tycker det har känts som lördag hela veckan, men det är inte fören nu det har blivit det på riktigt. Helt sinnessjukt... tråkigt också, jag känner att jag vill att den här sommaren ska fortsätta i all oändlighet, samtidigt som jag så klart inte vill det också. Men ja... det är något vemodigt med att bli vuxen... det är inget jag direkt vill, men nu verkar det ändå som att jag ska börja skolan igen den första september. Dessvärre inte vilken skola som helst, utan jag ska börja på universitet! Universitet! Det låter ju helt sjukt! Lilla omogna jag på ett stort universitet! Det kan ju bara gå åt helvete... i alla fall om mina klasskamrater är mogna... då kommer jag verkligen inte trivas.

För övrigt åker familjen till Turkiet ikväll, nu sitter de antagligen och häckar på Arlanda och är lite lagom uppspelta. Med andra ord har jag i alla fall semester i en vecka från och med igår och det mamma kommer bli mest chockad över när hon kommer hem är att jag kommer ha överlevt. Hon är verkligen helt och fullt övertygad om att jag inte är kapabel till att ta hand om mig själv, så när både jag och lägenheten är kvar på söndag när de kommer hem kommer hon antagligen svimma.

Det känns så himla bra när ens föräldrar tror på en, när man verkligen märker på dem att "Det här, Camilla, det kommer du klara alldeles utmärkt!" Synd bara att jag aldrig har märkt det på mina föräldrar... Min mamma säger ofta att hon vet att det kommer gå bra för oss, att hon tror på oss och att världen ligger för våra fötter, grejen är att hon inte säger det med någon inlevelse och att hon nästa oftare säger saker i stil med "Fan Camilla, hur ska du kunna klara dig själv när du inte ens kan hålla ordning och reda på ditt rum?!" Jadu mamma, du får väl vänta och se. Det kommer gå alldeles utmärkt, för även om du inte tror på mig så tror jag på mig själv.

Nu är jag på Gotland

NU ÄR JAG PÅ GOTLAND! :D :D :D HAHAHAHAHA!!

RSS 2.0