Snart är det slut på det roliga

Jahaja... snart åker vi hem från The States, bara en månad kvar faktiskt. Helt otroligt vart fort tiden går, men jag ser faktiskt fram emot att komma hem även om jag samtidigt gärna hade stannat ett tag till. Men det ska bli kul att få se ny-huset och att få fira jul med familjen.

 

Men först och främst ska jag, Fanny och Freddy åka till New York, och det ska bli hur kul som helst även om jag gärna föredrar lite varmare väder när jag ska kolla på städer, men det kan ju tydligen inte vara sommar jämt har jag hört.

 

För övrigt rullar allt på som vanligt här, börjar bli dödligt less på maten som serveras äter typ bara broccoli och pasta... inte det bästa kanske, men när jag kommer hem igen så är det Colting på allvar som gäller och gärna gymkort i julklapp, annars blir det det första inköpet för egen del.

 

Vet inte riktigt hur jag ska göra med julklapparna dock. Blir nog för mycket att köpa dem här tyvärr, men kommer jag hinna tills jag kommer hem? Det är det som är den stora frågan... Men jag har ju både torsdag och fredag innan julafton på mig att handla något...!

 

Ja, nä... 29 dagar kvar, kommer kännas oerhört tråkigt att lämna detta, men man får väl trösta sig med att de flesta andra också åker hem till jul, alla utom fransmännen typ.


Våran utsikt från rummet, dock inte lika grönt och fint längre. Det ljusa byggnaden på vänster är Green Hall, där bor det bara killar och den mörkare byggnaden på höger är sjukhuset. Fina Cedar Rapids.
Fanny, jag och Amy på Homecomingdansen, fina och glittriga. Har precis anlänt och inte tagot av oss
ytterkläderna.
Homecomingmatchen mellan Coe och Simpson som Coe vann!
Äkta amerikanska cupcakes, lite för sött för min smak, men fina är de.
Nu gör jag för övrigt helt fel sak, borde skriva på min uppsats om den stora jordbävningen i Tokyo 1923 så det är kanske bäst att jag återgår till det. Men först hämta tvätten.

RSS 2.0