Gran Canaria??

Idag har jag pluggat och snart ska jag till Christian och äta och kolla på film. Kul att man i alla fall fick träffa honom en gång innan han åker tillbaka till Göteborg.

För övrigt har jag också kollat på resor idag, eftersom att det verkar som att jag är helt ledig vecka 3 så tyckte jag att det verkade fett kul att utveckla julklappen jag fick av Sara och åka till utlandet istället för Stockholm! För det är ju liksom snö och kallt i Stockholm också och det är lite det jag vill komma bort ifrån. Så jag hittade i alla fall en resa till Gran Canaria som gick från Umeå, tyckte den verkade ganska trevlig. Men på måndag ska vi in till stan och gå på Ticket och kolla om de kanske har något ännu bättre!

Annars är det som vi alla vet, söndag imorrn. Det betyder att jag måste plugga, som vanligt. Denna gång är det Digital Kompeten som ligger i fokus och det är så tråkigt så att man vill spy lite grand. Hur som helst är nog det en ganska dum sak att göra, så jag tänker nog istället skriva klart skiten så att jag har det gjort. Men det är så mycket tråkig litteratur att läsa så man gruvar sig ganska rejält. Dock tror jag inte att jag komer behöva läsa allt... nästan inget, så det är ju bra. Men det gör inte skiten roligare.

Jojo, vet inte om det var så mycket mer än det.

Hejdå

Plugg med snuva!

Ja, om det är någon som fortfarande läser den här bloggen så ser ni kanske (om ni är uppmärksamma) att jag har bytt underrubrik. Detta är inte längre "Min sanning om sanningen" utan detta är "När jag inte har något att göra"... eller vad fasiken jag skrev. Hur som helst, jag tror ni förstår och kan läsa själva, annars har jag ingen aning om vad ni har att göra på en blogg överhuvudtaget.

Idag har jag faktiskt gjor något, om än inte mycket. Jag har pluggat. Tror jag kämpade mig igenom sisådär 50 sidor innan jag gav upp. Det var mycket irriterande att sitta i läsställning (titta nedåt mot boken på bordet) just idag då jag har fått en fruktansvärd snuva! Kanske tar jag och återupptar läsandet lite innan jag somnar då man ju i sängen kan välja att läsa liggade på rygg, jag tror det skulle passa mig mycket bättre.

Jag måste nog erkänna att jag är rätt trött, och detta skyller jag på snuvan, men jag har ingen större lust att gå och lägga mig, även om jag kanske borde. Det är dock mycket man borde men inte fulls så mycket av de man faktiskt tar sig an att göra jämt och ständigt... i alla fall inte jag.

Nu ska jag ta mig tusan ta jag leta reda på någon på MSN som faktiskt SVARAR när man skriver!

Hej

Btw, jag måste bara fråga en sak. Vad är det med folk och nya år? Vad spelar det för roll om det kommer ett nytt år? Det är ju bara en dag efter en annan. Det är ju inte det nya året som kommer komma och rädda er eller komma med förändring, det måste ni ju fixa själva. Så jävla korkat. Skärp er för fan!

RSS 2.0