En helt vanlig torsdag

Jajjemen, då var det nätan helg igen! Inte för att det spelar så stor roll för mig som har suttit hemma hela veckan, men för alla er andra är det säkert trevligt.
Sitter och funderar på vad för kul jag ska hitta på idag, först blir det nog i alla fall ett avsnitt av The Biggest Loser... jag vet, det är ganska lame, men jag är helt beroende av programmet, kan inte sluta titta. Sedan funderar jag på om jag ska gå ner och träna på Friskis. Är ju väldigt sugen på det i alla fall, så det kommer nog sluta med att jag gör det.
Annars måste jag nog ta mig i kragen och börja planera de där lektionerna jag ska ha nästa vecka. Är väl inte så mycket att göra egentligen, brukar gå ganska fort, extra fort när jag ska hålla en lektion i retorik. Älskar talkonsten av någon anledning, är inte alls någon specialist på det själv - ännu, men blir förhoppningsvis någon gång.
Och så ska jag ha ett boksamtal nästa vecka också, och jag vet inte om min handledare skämtade när hon sa att jag skulle få sätta betyg på dem också. Hoppas det i alla fall, men jag tror att jag ska ha dem själv så jag vet inte hur hon skulle kunna sätta betyg på dem... Aja, det blir säkert bra. Blir ju en erfarenhet rikare i alla fall.
Men nu ska hunden och jag mysa ner oss och kolla på The Biggest Loser som sagt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0