Nu ÄR våren här, punkt.

Idag är det onsdag, och idag ska jag återigen till Hedbergska och... ja, ska väl inte göra så mycket egentligen. Men en Svenska B och en Svenska C lektion ska avklaras, det kommer gå helt galant!
Igår var jag dock inte på skolan utan på kommunhuset där vi hade ett möte med blivande socialister, tänkte jag skriva, men de ska bli socionomer. Väldigt trevligt och lärorikt faktiskt, men jag känner att jag har mycket mer att lära vad gäller hantering av barn i svåra situationer...
Igår bestämde jag också att det är vår. Har tagit fram skinnjackan och jag tänker inte lägga undan den igen, inte ens om det blir snöstorm. Nu får det vara nog, nu vill jag inte ha vinter mer. Jag tänker dock samtidigt att det kanske är tidigt att tänka såhär i mars, men nä... våra vintrar är alltid milslånga och jag känner att i år får det blir en "kort" vinter.
Verkar ha vädret lite på min sida i alla fal, för nästa vecka ska det bli runt 10 grader! Och ja, det är stort för någon som bor i Sundsvall. Kanske, kanske med lite tur så får man åka ut till Midskogsberget och klättra för första gången i år, få tillbara lusten och ångan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0